Nézd meg ősszel, vedd meg még idén; és élvezd már a jövő nyáron!

A Balaton partján olyan új, valódi prémium lakást nem könnyű találni, amelyik vízre néz, nagyon modern, és nem kell milliárdosnak lenni a megvásárlásához. Mi most találtunk egy ilyen ajánlatot Balatonszemesen, a barátságos település központjában, a kikötő mellett, Siófoktól autóval csak 20 percnyire van és jövő nyáron költözhető.

Az őszi Balatonnál kevés szebb dolgot tudok elképzelni, talán csak a késő-tavaszi, vagy nyári, „vidám” Balatont. De az igazi, kissé szomorkás, de mégis gyönyörű őszi Balaton arra csábítja az embert, hogy minél több időt töltsön ilyenkor is a partján – arról nem is szólva, hogy mapapság októberben is olyan idő van, mint nyáron…

Ha pedig lenne egy saját, akár vízre is néző otthonunk, akkor kora tavasztól, késő őszig rengeteget lehetnénk lent. Arról már nem is szólva, hogyha egy vízre néző, kedves kis település központjához közeli, modern és „menő” házban lenne ez a lakás.
Sok középosztálybeli honfitársunk szerint ez csak a felső tízezer kiváltsága. Pedig nem. Egy nagyvárosi, tisztességesen kereső család már nyugodtan belevághat egy ilyen Balaton-parti kalandba.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, álljon itt példaként a Marina Sétány épülete. A két gyönyörű, fehér jachtot formázó társasház a Tihanyra és Badacsonyra is páratlan vízi panorámát nyújtó kikötő mellett épül, sőt, az egyik homlokzata már készen is van. Azaz könnyű elképzelni, hogy jövő nyáron akár saját hajónkon is megpihenhet majd a tekintetünk, ha kinézünk Balaton parti lakásunk teraszáról.
Egy ilyen különleges minőség Budapesten vagy mondjuk egy olasz, osztrák, vagy német tó partján még a jobb módban élő átlag-magyaroknak is elérhetetlen, de itt a Balatonon már egy budapesti új lakás áráért miénk lehet ez a páratlan luxus. Nem is csoda, hogy már igen sok ingatlan elkelt a két gyönyörű házban.

Nézzük azért a részleteket: az összekapcsolt két épület legközelebbi szabad strandtól csupán 150 méterre, azaz egy percnyi sétatávolságban van.
A helyszínt pedig kifejezetten egyedivé teszi a kikötő és a központ – már említett – közelsége. A mindössze 52 lakásos dupla épületszárnyú-ház ráadásul 16 penthouse jellegű, nagy üvegfelületekkel és teraszokkal kialakított lakást kínál. Ezeken a nagy teraszokon beépített jacuzzi medencével együtt!

Marina Sétány Penthouse épület otthonai többek közt magas szintű hő- és hangszigetelést, modern nyílászárókat, és talajszondás-hőszivattyús energiaellátást is kapnak. Ez a megbízható és igen alacsony rezsijű fűtés-hűtési rendszer, valamint korszerű, részben távvezérelhető gépészeti rendszerek is lesznek. Pedig ennek hiányában a régebbi apartmanok tulajdonosai képtelenek kontrollálni a rezsit.

Ezen a színvonalon már lesz közös használatú úszó- és gyerekmedence, belső kert is, de a tetőn egyedi napozóteraszok érhetők el, és belső sétányt is épül. Hasznos dolog, hogy a kültéri napozó-medence kerti része egy méterrel meg van emelve, ezzel biztosítva az intimitást. De persze lesznek zárt garázsok, kültéri parkolók és tárolók is. A dupla-szárnyú épületet pedig folyosó köti össze, természetesen lifttel.

A két ház lépcsőzetesen emelkedik felfelé, így nagy és napos teraszok és ferde mellvédek teszik különlegessé az összhatást: a házak mintha egy elegáns jachtot formáznának, a kikötő mellett hogy is lehetne ez másképp…

A cikk megjelenését a lakások forgalmazója, a Balla Ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)