A természethez közel, Óbudán

Aki a természethez közel élne, annak messze a legjobb választás Óbuda. A III. kerület csodálatos zöld környezetében keres prémium otthont, annak nem szabad kihagynia ezt a különleges társasházat.

Óbuda Aranyhegyhez közeli kerületrésze manapság rengeteg új építésű lakás helyszíne, méghozzá közel a nagyon menő Római Parthoz.

Errefelé, az Aranyhegy klasszikus budai kertvárosi környezet: csendes és nyugodt. Mi több: egy nemrég felújított, kötött pályás vasúti megállótól is megközelíthető, számtalan kikapcsolódási lehetőséget is kínál az itt lakóknak.

Tehát az aktív pihenést kedvelőknek ez az észak-budai környék talán a lehető legjobb választás, hiszen a közelben található Római parton számtalan lehetőség nyílik.  Éttermek sora van itt és még sétálhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk is a Dunán, vagy teniszezhetünk az akadémián.

A szomszédos Aranypatkó lovardában a tereplovaglás mellett oktatáson is részt vehetünk, ahol már 2-5 éves gyermekekkel is szívesen foglalkoznak.

Ezen a környéken épülnek a neves budapesti építésziroda által tervezett Héthalom Panoráma modern villaépület lakásai, gyönyörű természeti környezetben, mégis a belvárostól elérhető távolságra.

A Héthalom Panoráma modern villaépületében összesen 3 lakás kap helyet. A lakások mindegyike belső kétszintes és közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

Az épület Aranyhegy egyik déli lejtőjén épül, melynek egyik előnye, hogy lakásokhoz tartozó emeleti és földszinti teraszokról élvezhetjük a páratlan budai panorámát. Megcsodálhatjuk Aranyhegy színes kertvárosi környezetét, illetve a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig.

Emellett, a déli tájolásnak köszönhetően a lakásokat egész nap beragyogja a napfény, így reggeltől egészen késő délutánig természetes fényben úsznak a külső és belső terek egyaránt.

Az esztétikus és harmonikus külső mellett, a projekt magas műszaki tartalma is figyelemre méltó. Lakásonként egyedileg a levegő-hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtés-hűtést, illetve a használati melegvizet, mely korszerű és energiatakarékos megoldást nyújt.

Az épület alatt teremgarázst alakítottak, ahol a 6 parkolóhelyen túl, 3 tároló helyiség is megtalálható.

A Héthalom Panoráma lakásai tökéletes otthon lehet azoknak a családoknak, pároknak, akik békés, szép természeti környezetben szeretnének élni és mindazoknak, akik a modern, minőségi megoldásokat keresik otthonuk kiválasztásakor.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)