Nyüzsgő, fiatalos és még a Duna-part is közel van

A fővárosban számos olyan területet találni, amelyek gyökeres változásokon mentek keresztül az elmúlt évek során. Az egyik ilyen nagyobb mértékű átalakuláson áteső városrészek között találjuk a IX. kerület középső részeit, annak is leginkább a Könyves Kálmán körúton található Lurdy Ház bevásárlóközpont, valamint a Duna-part közötti területre eső részét.

Középső-Ferencváros a környéken található fejlesztéseknek köszönhetően Budapest egyik legkedveltebb negyedévé vált, így nem csoda, hogy egyre többen választják otthonukként a kerületnek ezt a részét. Ferencváros e színes, igazán fiatalos, pezsgő és belvárosias jellegű negyedéből, a Metrodom City Home lakóparkból hoztunk most új építésű okosotthonokat, lássuk, hogy milyen lehetőséget nyújt a környék és a lakópark!

A Metrodom fejlesztésében álló City Home építése a legutolsó szakaszba érkezett, ami azt jelenti, hogy hamarosan az L-M ütemek is teljesen megépülnek és átadásra kerülnek. A fejlesztés nyomán egy egészen különleges és egyedülálló városrész alakult ki a Duna közelségében: új utcák, játszóterek, üzletek, így egy teljesen új városszerkezet jellemzi a környéket.

A lakónegyednek ez a része a Mester és a Máriássy utcák által határolt telken épül, rendkívül jó infrastrukturális ellátottsággal. Erre felé jár többek között a budapesti “körjárat”, vagyis az 1-es, a belvárosba tartó 2-es, vagy épp a Kiskörútra csatlakozó 51-es villamos, amellyel csak 7 perc a Mester utca/ Ferenc körút megálló, ahol pedig a 4-6-os villamosokra tudunk átszállni.

Sőt, a 3-as metró Nagyvárad téri megállója is nagyjából 10 perces sétányira van, valamint a hatalmas Népliget, és a Könyves Kálmán körúton lévő irodaházak és a buszpályaudvar is könnyedén megközelíthetőek. Mindezek mellett az M5, és az M1-M7 autópályák sincsenek messze, ami nagyon fontos szempont lehet, ha valaki sokat jár vidékre autóval.

Nagy könnyebbséget tud jelenteni a mindennapokban, ha nem kell több órát utaznunk lakóhelyünk és a célállomás között. A Metrodom City Home lakópark egyik különlegessége abban áll, hogy bár egy intimebb és zártabb közeget alkot, mégis sok minden megtalálható sétatávolságon belül. A közeli Lurdy Ház tökéletes platformot nyújt ahhoz, hogy könnyen elintézhessük a kisebb és nagyobb bevásárlásainkat, emellett található itt posta, drogéria, gyógyszertár, és éttermek sokaságával is találkozhatunk.

A lokációs átalakulások mellett érdemes megemlíteni, hogy a főváros egyik legjelentősebb kulturális centrumát találjuk a közelben, hiszen a Millenniumi Kulturális Központ részeként a Ludwig Múzeum, a Müpa és a Nemzeti Színház is itt helyezkedik el, a Duna mentén, megannyi újonnan épült, vagy aktuálisan épülő irodaházzal.

A lakóparkok között pihenőpark, focipálya és jól felszerelt, különböző korosztályok számára készült játszóterek várják a gyermekeket. Az City Home L-M egyik különlegessége az egyedi funkcióval ellátott tetőteraszok, melyek között – a teljesség igénye nélkül – napozó-, klub-, grillező-, sőt kilátóteraszt is találunk. A tetőterasz kiváló térként szolgál a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyók körében, és azoknak is kedvence lesz, akik szeretik a közösségi életet. Az elegáns design mellett a környékre is fantasztikus kilátást kapunk innen, ami valódi különlegességnek számít az új építésű ingatlanok sorában.

A City Home lakópark lakásainak műszaki tartalma jóval kiemelkedőbb, mint ahogy manapság az új építésű lakásoknál megszokhattuk. A beépítésre kerülő anyagok egytől egyig minőségi, Európában gyártott termékek.

A Metrodom saját okosotthon rendszere minden lakásba beépítésre kerül, amelynek lényege, hogy a rendszer automatikusan képes szabályozni a hűtés-fűtést, világítást, illetve a nyílászárók állapotát, ráadásul a rendszert távolról, akár telefonról vagy egy tabletről is könnyedén ellenőrizhetjük és irányíthatjuk. Azon kívül, hogy a rendszer megkönnyíti a mindennapjainkat, nem csak időt, de energiát is megspórol, ami jól kivehető a hó végi számlákon.

A lakásvásárlás nem kis döntés, és jó érzés, ha döntés előtt bejárhatunk egy-egy otthont, hogy megnézzük, milyen minőséget is várhatunk, ezért az érdeklődőknek vásárlás előtt lehetőségük van ellátogatni a Metrodom City Home egy mintalakásába és személyesen megtekinteni a Metrodom által kínált magas minőségű, családias okosotthonokat.

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)