Nyaralj egész évben! Lakj Siófokon!

Ezúttal a Balaton keleti medencéjét céloztuk meg és azt kell, hogy mondjuk bár véget ért a nyár, az élet itt nem áll meg ősszel sem. Bár a turisták forgataga ekkora azért csökken, a Balaton ősszel a legszebb, a város pedig tökéletes nyugalmat kínál. Miért ne választanánk a Balatont egész évben? Siófokon most találtunk egy remek lehetőséget, akár állandó otthonnak is!

Siófok mindig is a Balaton-part egyik legnépszerűbb célpontjának számított és ez ma sincs másképp. Óriási előnye, hogy a fővárosból bő egy óra alatt leérhetünk, ráadásul a balatoni árakat tekintve azt is érdemes szem előtt tartani, hogy itt alacsonyabb áron vásárolhatunk ingatlant, mint az északi part nagyvárosaiban. Legyen szó állandó otthonról, nyaralóról vagy befektetési célú ingatlanról, Siófok mindenképpen jó választás!

Innen hoztunk egy sorházi lakást annak, aki a Balaton-partjához közel keres állandó lakhatási célból ingatlant, vagy tágas családi nyaralóra vágyik. A siófoki lakóövezetben találtunk egy társasházat melyben több lakás is eladó. Ezekből mutatunk most be egyet mely ideális akár kisgyermekes családok számára is.

A környék nyáron is nyugodt, ugyanakkor a Fő tér autóval 8 perc alatt, tömegközlekedéssel pedig 13 perc alatt elérhető, ráadásul a buszmegálló a ház közelében van.

A kétszintes sorházi lakásban tágas nappali, konyha, étkező helyiség, két szoba, valamint két fürdőszoba található és kapcsolódik hozzá egy balkon az emeleten, valamint egy terasz a földszinten. Parkolásra az udvarban van lehetősége a lakóknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)