Nyaralj egész évben! Lakj Siófokon!

Ezúttal a Balaton keleti medencéjét céloztuk meg és azt kell, hogy mondjuk bár véget ért a nyár, az élet itt nem áll meg ősszel sem. Bár a turisták forgataga ekkora azért csökken, a Balaton ősszel a legszebb, a város pedig tökéletes nyugalmat kínál. Miért ne választanánk a Balatont egész évben? Siófokon most találtunk egy remek lehetőséget, akár állandó otthonnak is!

Siófok mindig is a Balaton-part egyik legnépszerűbb célpontjának számított és ez ma sincs másképp. Óriási előnye, hogy a fővárosból bő egy óra alatt leérhetünk, ráadásul a balatoni árakat tekintve azt is érdemes szem előtt tartani, hogy itt alacsonyabb áron vásárolhatunk ingatlant, mint az északi part nagyvárosaiban. Legyen szó állandó otthonról, nyaralóról vagy befektetési célú ingatlanról, Siófok mindenképpen jó választás!

Innen hoztunk egy sorházi lakást annak, aki a Balaton-partjához közel keres állandó lakhatási célból ingatlant, vagy tágas családi nyaralóra vágyik. A siófoki lakóövezetben találtunk egy társasházat melyben több lakás is eladó. Ezekből mutatunk most be egyet mely ideális akár kisgyermekes családok számára is.

A környék nyáron is nyugodt, ugyanakkor a Fő tér autóval 8 perc alatt, tömegközlekedéssel pedig 13 perc alatt elérhető, ráadásul a buszmegálló a ház közelében van.

A kétszintes sorházi lakásban tágas nappali, konyha, étkező helyiség, két szoba, valamint két fürdőszoba található és kapcsolódik hozzá egy balkon az emeleten, valamint egy terasz a földszinten. Parkolásra az udvarban van lehetősége a lakóknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)