Prémium minőség és kellemes zöld környezet a fővárosban és környékén!

A zöld kertvárosi környezet természetesen az új építésűeknél is hatalmas érték, különösképp igaz ez a fővárosban. A legtöbb lakáskeresőnél az elsődleges szempont ma már a nyugodt, zöld környezet, ahol van lehetőség az otthonuk közvetlen környezetében és környéken is kikapcsolódni, pihenni esetleg sportolni a szabadban. Mai válogatásunkban olyan prémium projekteket gyűjtöttünk össze, ahol mindez lehetséges, méghozzá a fővárosban és annak vonzáskörzetében.

Ha már zöld környezet, nem maradhat ki a sorból Zugló, innen is hoztunk egy prémium új építésű lakóparkot. A Metrodom Zugló elnevezésű projekt több mint 6000 négyzetméteren épül, összesen négy épülettömbbel, megőrizve ezzel a családias hangulatot. A lakás kínálatban a kisebb stúdiólakásoktól az egészen nagy családi otthonokig minden megtalálható, ráadásul egytől-egyig a Metrodom saját fejlesztésű okosotthonrendszerével és környezetkímélő DualEco fűtésrendszerrel lesznek felszerelve. A parkokkal teli zöld városrész mellett a lakóparkot is úgy tervezték, hogy beleilljen ebbe a kertvárosi hangulatú környezetbe, díszkert, pihenőkert, valamint gyermekeknek kialakított park és sütögetőhely is kialakításra kerül.

A XIII. kerület kertvárosias, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott részén, a Városligettől nem messze kínál kényelmes, modern otthonokat a Greenside.  Innen nem csak a belváros érhető el gyorsan, hanem a Városliget is nagyon közel esik. A társasház kínálatában változatos méretű és elrendezésű 1-6 szobás lakások között válogathatnak az érdeklődők. Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a jó közlekedés és egyúttal az is, hogy hazatérve nyugodt, kertvárosi környezet fogadja őket.

A békés, kertvárosi környezetre vágyók körében természetesen gyakran felmerül az agglomeráció valamely települése is, például Biatorbágy, ahol a Tópark kínál exkluzív otthonokat, a Törökbálinti-tó szomszédságában.

A Kelenföldtől alig negyedórányira található lakópark ráadásul már el is készült, így a lakások azonnal birtokba vehetők. Az épületek körül szépen gondozott kertek nyújtanak lehetőséget a pihenésre, a tó körül pedig kivilágított, kiépített sétány, futópálya és bicikliút várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket.


Szintén eltávolodva kicsit a fővárostól, Bicskén kínál változatos otthonokat a Gesztenyés lakókert. A több mint egy hektáros, gesztenyefákkal beépített területen épülő lakóparkban 5 épületben alakítanak ki 28 és 95 négyzetméter közötti lakásokat. Bicske jó választás lehet azoknak akik Győr, Székesfehérvár vagy Budapest felé ingáznak, innen ugyanis mindhárom nagyváros könnyen megközelíthető, sőt még Bécs is elérhető távolságon belül található.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

A volt német kancellár bejelentette, hogy nem tudja meghosszabbítani mandátumát a Rosznyefty igazgatótanácsában.

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

© 2022 (v2.202102)