Prémium minőség és kellemes zöld környezet a fővárosban és környékén!

A zöld kertvárosi környezet természetesen az új építésűeknél is hatalmas érték, különösképp igaz ez a fővárosban. A legtöbb lakáskeresőnél az elsődleges szempont ma már a nyugodt, zöld környezet, ahol van lehetőség az otthonuk közvetlen környezetében és környéken is kikapcsolódni, pihenni esetleg sportolni a szabadban. Mai válogatásunkban olyan prémium projekteket gyűjtöttünk össze, ahol mindez lehetséges, méghozzá a fővárosban és annak vonzáskörzetében.

Ha már zöld környezet, nem maradhat ki a sorból Zugló, innen is hoztunk egy prémium új építésű lakóparkot. A Metrodom Zugló elnevezésű projekt több mint 6000 négyzetméteren épül, összesen négy épülettömbbel, megőrizve ezzel a családias hangulatot. A lakás kínálatban a kisebb stúdiólakásoktól az egészen nagy családi otthonokig minden megtalálható, ráadásul egytől-egyig a Metrodom saját fejlesztésű okosotthonrendszerével és környezetkímélő DualEco fűtésrendszerrel lesznek felszerelve. A parkokkal teli zöld városrész mellett a lakóparkot is úgy tervezték, hogy beleilljen ebbe a kertvárosi hangulatú környezetbe, díszkert, pihenőkert, valamint gyermekeknek kialakított park és sütögetőhely is kialakításra kerül.

A XIII. kerület kertvárosias, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott részén, a Városligettől nem messze kínál kényelmes, modern otthonokat a Greenside.  Innen nem csak a belváros érhető el gyorsan, hanem a Városliget is nagyon közel esik. A társasház kínálatában változatos méretű és elrendezésű 1-6 szobás lakások között válogathatnak az érdeklődők. Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a jó közlekedés és egyúttal az is, hogy hazatérve nyugodt, kertvárosi környezet fogadja őket.

A békés, kertvárosi környezetre vágyók körében természetesen gyakran felmerül az agglomeráció valamely települése is, például Biatorbágy, ahol a Tópark kínál exkluzív otthonokat, a Törökbálinti-tó szomszédságában.

A Kelenföldtől alig negyedórányira található lakópark ráadásul már el is készült, így a lakások azonnal birtokba vehetők. Az épületek körül szépen gondozott kertek nyújtanak lehetőséget a pihenésre, a tó körül pedig kivilágított, kiépített sétány, futópálya és bicikliút várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket.


Szintén eltávolodva kicsit a fővárostól, Bicskén kínál változatos otthonokat a Gesztenyés lakókert. A több mint egy hektáros, gesztenyefákkal beépített területen épülő lakóparkban 5 épületben alakítanak ki 28 és 95 négyzetméter közötti lakásokat. Bicske jó választás lehet azoknak akik Győr, Székesfehérvár vagy Budapest felé ingáznak, innen ugyanis mindhárom nagyváros könnyen megközelíthető, sőt még Bécs is elérhető távolságon belül található.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagyon fáj az infláció: sokkal kevesebbet vásároltunk áprilisban

Nagyon fáj az infláció: sokkal kevesebbet vásároltunk áprilisban

2023. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene - jelentős bázishatás mellett - a nyers adat szerint 13,6, naptárhatástól megtisztítva 12,6 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz képest.

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedd reggelre a hétfő esti szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5036-an léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5242-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

© 2023 (v2.202102)