Jövőre minden tovább drágul – vásároljon most prémium Duna-parti otthont!

Várhatóan ez év végéig beköltözhetnek az első lakók a 159 luxuslakást magába foglaló Danubio első ütemének lakásaiba. A lakások nagy része már elkelt, azonban érdemes sietni, ha – a további ingatlanár növekedés előtt – Ön is saját lakásából szeretné élvezni e csodás, Duna-parti  környezet magával ragadó hangulatát.

A Danubio Lakópark az újlakás-piac prémium szegmense iránt érdeklődőket célozza meg Budapesten. Az Épület kiváló adottságú területen helyezkedik el, melynek legfontosabb értéke a Dunával, a Foka-öböllel és a Rákos- patakkal való fizikai és vizuális kapcsolat, valamint a természetes környezet intenzív jelenléte.

A belváros gyors és kényelmes elérhetőségének, valamint a Duna, a Margit-sziget és számtalan egyéb szabadidős lehetőség közelségének köszönhetően a XIII. kerület évek óta a fővárosi lakáskeresők első számú kedvence. A város leginnovatívabb kerületében a Duna és a Foka-öböl partvonalán megvalósuló beruházásban egyszerre található meg mindazon érték, amit egy igazán jó belvárosi ingatlan és egy prémium zöldövezet képvisel. A Danubio kiváló közösségi közlekedési kapcsolatokkal (busz-, metró- és hajóállomás egyaránt található sétatávolságra) és kiépített szolgáltatási környezettel (bevásárlóközpont, óvoda, iskola) rendelkezik. Főleg a vízi sportok szerelmeseinek kedvez a néhány lépésére található, jacht-kikötővel is rendelkező Duna-part és a szomszédos Duna Aréna.

A terület töretlen népszerűségét jelzi, hogy eladó használt lakást is csak elvétve találni errefelé. Ha pedig nagy ritkán mégis kikerül egy-egy lakás a piacra, az nagyon gyorsan és rendkívül magas átlagáron cserél gazdát. A Danubio kedvező adottságainak köszönhetően mindazok számára kitűnő választás lehet, akik a befektetési céljaik mellett egy igazán exkluzív környezetben, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően épülő lakásokban szeretnének élni.

A számos díjjal elismert épületnél az időtálló egyedi homlokzat, újító design és exkluzivitás került előtérbe, melyet Turányi Bence építész álmodott meg. A Danubio a terek, a fények és az anyagok harmóniájával olyan minőséget és értéket teremt, ami minden nap élményt ad az exkluzív életstílust kedvelőknek. A legtöbb lakásról közvetlen panoráma tárul a Dunára, és az épület déli irányban kifelé „dőlése” kedvező energetikai feltételeket teremt a benapozottság szempontjából. A 9 emelet magas épületben az üvegfalú liftekből minden lakó élvezheti a Duna és a Foka-öböl látványát.

A Danubio Lakópark lakásainak többsége dunai és budai hegyekre néző örökpanorámás ingatlan; prémium szintű anyaghasználatát jól jelzik a Schüco profilból készült homlokzati nyílászárók és a kellő intimitást biztosító terasz kialakítások.

Az eltérő vevői igények kiszolgálása érdekében az épületben egyaránt megtalálhatók a kertkapcsolatos lakások és az egy hálószobás, 50 négyzetméter körüli lakások is, de túlnyomó többségben inkább a nagyobb méretű kettő és három hálószobás lakások dominálnak a portfólióban.
A kivételesen magas, alapszintű szolgáltatások része az okos vezérlésű, távolról is helyiségenként szabályozható, mennyezeti hűtő-fűtő berendezés, a szélérzékelővel ellátott Hella márkájú automata árnyékolórendszer, az ergonomikus alaprajzi megoldások, és a nemzetközileg elismert CODE Showroom által nyújtott személyre szabott belsőépítészeti tanácsadás. A lakóparkban 24 órás porta-, és biztonsági szolgálat gondoskodik a lakók biztonságáról, a kertben pedig játszótér és rengeteg zöld felület nyújt kikapcsolódást.

A Danubio projekt részt vesz a Rákos patak menti rekreációs területek komplex fejlesztésében, az önkormányzati „Angyalzöld” program egyik leglátványosabb elemének megvalósításában. A fűtési-és hűtési energia, illetve a melegvíz ellátás megújuló energiából, távhő szolgáltatás és víz-levegős hőszivattyúk optimális kombinációjával biztosított.

A Danubio projekt lakásainak már több, mint a 70%-a elkelt. A fővárosi lakáspiac pedig soha nem látott, folyamatos áremelkedést mutat, különösen igaz ez az egyedi lakásokra. Tehát érdemes azoknak felkeresni a Danubio projektet, akiknek ilyen, vagy ehhez hasonló igénye van lakáscéljaik megvalósítását illetően. Itt az épített minőség jóval meghaladja az átlagosat. Ténylegesen a jövőbe mutat.

 

A cikk megjelenését a Danubio támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)