Jövőre minden tovább drágul – vásároljon most prémium Duna-parti otthont!

Várhatóan ez év végéig beköltözhetnek az első lakók a 159 luxuslakást magába foglaló Danubio első ütemének lakásaiba. A lakások nagy része már elkelt, azonban érdemes sietni, ha – a további ingatlanár növekedés előtt – Ön is saját lakásából szeretné élvezni e csodás, Duna-parti  környezet magával ragadó hangulatát.

A Danubio Lakópark az újlakás-piac prémium szegmense iránt érdeklődőket célozza meg Budapesten. Az Épület kiváló adottságú területen helyezkedik el, melynek legfontosabb értéke a Dunával, a Foka-öböllel és a Rákos- patakkal való fizikai és vizuális kapcsolat, valamint a természetes környezet intenzív jelenléte.

A belváros gyors és kényelmes elérhetőségének, valamint a Duna, a Margit-sziget és számtalan egyéb szabadidős lehetőség közelségének köszönhetően a XIII. kerület évek óta a fővárosi lakáskeresők első számú kedvence. A város leginnovatívabb kerületében a Duna és a Foka-öböl partvonalán megvalósuló beruházásban egyszerre található meg mindazon érték, amit egy igazán jó belvárosi ingatlan és egy prémium zöldövezet képvisel. A Danubio kiváló közösségi közlekedési kapcsolatokkal (busz-, metró- és hajóállomás egyaránt található sétatávolságra) és kiépített szolgáltatási környezettel (bevásárlóközpont, óvoda, iskola) rendelkezik. Főleg a vízi sportok szerelmeseinek kedvez a néhány lépésére található, jacht-kikötővel is rendelkező Duna-part és a szomszédos Duna Aréna.

A terület töretlen népszerűségét jelzi, hogy eladó használt lakást is csak elvétve találni errefelé. Ha pedig nagy ritkán mégis kikerül egy-egy lakás a piacra, az nagyon gyorsan és rendkívül magas átlagáron cserél gazdát. A Danubio kedvező adottságainak köszönhetően mindazok számára kitűnő választás lehet, akik a befektetési céljaik mellett egy igazán exkluzív környezetben, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően épülő lakásokban szeretnének élni.

A számos díjjal elismert épületnél az időtálló egyedi homlokzat, újító design és exkluzivitás került előtérbe, melyet Turányi Bence építész álmodott meg. A Danubio a terek, a fények és az anyagok harmóniájával olyan minőséget és értéket teremt, ami minden nap élményt ad az exkluzív életstílust kedvelőknek. A legtöbb lakásról közvetlen panoráma tárul a Dunára, és az épület déli irányban kifelé „dőlése” kedvező energetikai feltételeket teremt a benapozottság szempontjából. A 9 emelet magas épületben az üvegfalú liftekből minden lakó élvezheti a Duna és a Foka-öböl látványát.

A Danubio Lakópark lakásainak többsége dunai és budai hegyekre néző örökpanorámás ingatlan; prémium szintű anyaghasználatát jól jelzik a Schüco profilból készült homlokzati nyílászárók és a kellő intimitást biztosító terasz kialakítások.

Az eltérő vevői igények kiszolgálása érdekében az épületben egyaránt megtalálhatók a kertkapcsolatos lakások és az egy hálószobás, 50 négyzetméter körüli lakások is, de túlnyomó többségben inkább a nagyobb méretű kettő és három hálószobás lakások dominálnak a portfólióban.
A kivételesen magas, alapszintű szolgáltatások része az okos vezérlésű, távolról is helyiségenként szabályozható, mennyezeti hűtő-fűtő berendezés, a szélérzékelővel ellátott Hella márkájú automata árnyékolórendszer, az ergonomikus alaprajzi megoldások, és a nemzetközileg elismert CODE Showroom által nyújtott személyre szabott belsőépítészeti tanácsadás. A lakóparkban 24 órás porta-, és biztonsági szolgálat gondoskodik a lakók biztonságáról, a kertben pedig játszótér és rengeteg zöld felület nyújt kikapcsolódást.

A Danubio projekt részt vesz a Rákos patak menti rekreációs területek komplex fejlesztésében, az önkormányzati „Angyalzöld” program egyik leglátványosabb elemének megvalósításában. A fűtési-és hűtési energia, illetve a melegvíz ellátás megújuló energiából, távhő szolgáltatás és víz-levegős hőszivattyúk optimális kombinációjával biztosított.

A Danubio projekt lakásainak már több, mint a 70%-a elkelt. A fővárosi lakáspiac pedig soha nem látott, folyamatos áremelkedést mutat, különösen igaz ez az egyedi lakásokra. Tehát érdemes azoknak felkeresni a Danubio projektet, akiknek ilyen, vagy ehhez hasonló igénye van lakáscéljaik megvalósítását illetően. Itt az épített minőség jóval meghaladja az átlagosat. Ténylegesen a jövőbe mutat.

 

A cikk megjelenését a Danubio támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Aki tud, az próbál elmenekülni az elől, hogy vágóhídra vigyék, sőt egy sorozóbizottságban fegyveres konfliktus is volt. Ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy lezárják a határokat.

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

A görög mitológiában Artemisz a Hold istennője – és Apollón ikertestvére. Tökéletes névválasztás egy olyan űrhajóhoz, amely az első nőt fogja a Holdra repíteni.

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Utolérhető-e az infláció magyar állampapírral, lehet-e pozitív reálkamatot elérni? Nehéz, mert az eddigi inflációkövető kötvények késéssel követték az inflációt.

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Rekordszámú elektromos autót adhatnak el világszerte az idén - áll a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) jelentésében.

© 2022 (v2.202102)