Mindenkinek jut saját szoba ebben a mátyásföldi lakásban!

Mai cikkünkben egy igényes mátyásföldi lakást mutatunk, mely tökéletes otthona lehet azoknak a családoknak, akiknek az ingatlan adottságai mellett annak környezete és a stílusa is megbecsült érték!

Ómátyásföldön járunk, az Erzsébet-ligettől mindössze pár perc sétára. Az általunk bemutatott lakás környezete tökéletesen illeszkedik ehhez a patinás villanegyedhez. A környék ősfákkal szegélyezett zöldövezeti rész, melynek hamisíthatatlan eleganciája mellett meg van az az előnye is, hogy meglehetősen szellősen helyezkednek el az épületek, tehát bőven van hely mindenki számára.

Innen a Huszár utcától a tömegközlekedés is gördülékeny, hiszen a 45-ös 46-os és a 176E illetve 276E jelzésű buszok is a környéken állnak meg. A közelben kisebb élelmiszerüzlet is található 5 perces autóútra pedig Lidl és ALDI kínál kényelmes bevásárlási lehetőséget. Aki ismeri a XVI. kerületet jól tudja, Mátyásföld kiváló választás családoknak, hiszen kellemes nyugodt környezete mellett számtalan játszóteret, parkot és sportolási lehetőséget kínál számukra.

A mai cikkünkben szereplő lakás egy, a századfordulón épült, majd később társasházzá alakított épületben található. A házban mindössze 8 lakás található, így minden lakó számára békés, meghitt otthont nyújt. A 72 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad bennünket, innen nyílik a konyha és a fürdőszoba is. Továbbhaladva a tágas nappaliba érünk, emellett pedig további 3 hálószoba kapott helyet a lakásban.

Az egyik nagyobb szoba erkéllyel is rendelkezik, illetve az ingatlanhoz tartozik egy kerítéssel leválasztott saját 225 nm-es kertrész. A lakók saját zárható garázsban parkolhatnak, sőt egy plusz beálló is tartozik az ingatlanhoz.

Az ingatlant tulajdonosai mind műszakilag mind pedig esztétikailag teljeskörűen felújították. A társasház lakóközössége rendkívül összetartó, az épület állapotmegóvását mindenki szem előtt tartja, így a közeljövőben a társasházra is felújítási munkálatok várnak.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)