Siófoki álomotthon: éljen az Ezüstpart közelében luxus körülmények közt

Siófok a Balaton déli partjának “fővárosa”, amely az év minden szakában sok látogatót vonz, de állandó otthont is mind többen és többen keresnek a településen. A járvány ezt a trendet még jobban felerősítette, hiszen a home office elterjedésével sokan szeretnének kiszakadni a főváros nyüzsgéséből, és kellemesebb, nyugodtabb helyen élni, csak egy órányira Újbudától. A városon belül a siófoki Ezüstpart a családok kedvence, mi pedig éppen innen mutatunk egy luxus családi házat, ami a partközeli lokációjának és méretének köszönhetően tökéletes választásnak bizonyosul.

Az Ezüstparttól csupán 5 percnyi sétatávolságra helyezkedik el ez a kétszintes családi ház. A központi fekvése ellenére egy forgalommentes, csendes utcában fekszik. A közelben éttermek, kávézók és több bevásárlási lehetőség is adott az itt élők számára. A vasútállomás mindössze 10 perc alatt elérhető, ahonnan könnyen eljuthatunk Budapestre. A főváros azonban autóval is egyszerűen, nagyjából másfél óra alatt megközelíthető.

A 360 négyzetméteres luxus ingatlan mérete és kialakítása miatt többféleképpen használható, ezért állandó lakhatás mellett befektetésnek is ideális. A földszintjén egy nappali, 3 kisebb szoba, konyha, étkező, kamra és mellékhelység kapott helyet, az emeleten pedig 3 különálló, saját fürdőszobával rendelkező lakrész került kialakításra, melyből egy háromszobás, 2 pedig kétszobás. A nappaliból egy terasz nyílik, ahonnan a parkosított, térkővel burkolt kerten keresztül egy szaletlibe jutunk. Itt sütögető helyet alakítottak ki, ezért igazán jó helyszín lehet a nyári összejövetelek alkalmával. Az 1620 négyzetméteres telken emellett egy fedett autóbeálló és egy kerti szerszámok tárolására alkalmas faház is fellelhető.

A lakrészek felett található egy gyönyörű torony is, ami jelenleg kártyaszobaként működik, de szinte bármi kialakítható benne. A toronyszoba kikapcsolódásra, de elbújásra, pihenésre is kiváló. Az alsó szintről falépcső vezet az emeletre, de a felső lakrészeket kívülről egy igazán impozáns lépcsősoron keresztül is megközelíthetjük.

A hatalmas üvegfelületű, hőszigetelt nyílászáróknak hála rendkívül világos az egész ingatlan. A leendő lakókat gépesített konyhabútor várja. A nappaliban csodaszép parketta, a hálószobákban laminált padló, a többi helyiségben pedig járólap került lerakásra.

Ez a csodaszép balatoni luxus ingatlan kiváló elhelyezkedése, mérete és kialakítása miatt nagy családok számára, több generáció együttélésére és befektetésnek, kiadásnak is ideális. Ha ilyen adottságokkal rendelkező ingatlant keres, akkor most meg is találta.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

© 2024 (v2.202102)