Készüljön már most a nyárra, találja meg leendő otthonát Zamárdiban!

Zamárdi mindig is az egyik legnépszerűbb nyaralóhelynek számított a Balaton déli partján fekvő települések között. A déli partra jellemző nyugodt, családias hangulat mutatkozik itt meg, azonban a fiatalos pörgés sem maradhat el, amit nyáron a fesztivál is biztosítani szokott. Zamárdiban tehát megvan ez a kettősség, ezért egy család minden tagjának ideális lehet. Mai válogatásunkban innen mutatunk meseszép családi házakat, hiszen nem lehet elég korán elkezdeni ingatlant keresni a Balatonon.

Zamárdiban, a szabad strand közelében található ez a 2014-ben épült családi ház. A 157 négyzetméteres ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba – melyekhez egy-egy fürdőszoba csatlakozik, és külön mellékhelyiség kapott helyet. Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdőszoba  került kialakításra. A víztől mindössze pár perc sétatávolságra fekvő ház nappalijából két oldalt fedett teraszok nyílnak. Az ingatlanhoz tartozik garázs is, az 597 négyzetméteres telken pedig medence és kocsibeálló is van. A mediterrán stílusú házhoz beépített konyhabútor, padlófűtés, klíma és riasztó is társul.

A település Ófalu részén helyezkedik el ez a többgenerációs családi ház. A 345 négyzetméteres ingatlan 3 különálló lakrészből áll. Az alsó szinten egy egyterű élettér került kialakításra, amely egy nappalit, hálótért, konyhát és zuhanyfülkét és mellékhelyiséget foglal magába. Ehhez csatlakozik egy 44 négyzetméteres terasz. A középső szinten amerikai konyhás nappali, étkező, hálószoba, fürdőszoba, kamra, mosókonyha, mellékhelyiség, gardróbszoba és dolgozó szoba kapott helyet. Ehhez a szinthez is tartozik egy terasz, valamint egy garázs is. A középső szinten kandalló és padlófűtés is szolgálja a meleget. A felső szinten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, étkező és kamra helyezkedik el. A szabad strand 2 km-re van a 2008-ban épült háztól.

A város csendes környékén fekszik ez a 200 négyzetméteres családi ház. A 2006-ban épült ingatlan földszintjén egy étkezővel ellátott amerikai konyhás nappali, télikert, kamra, háztartási helyiség, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és mosókonyha van. Az emeleten 3 hálószoba, gardrób, padlófűtéses fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet. Az emeleten 2 teraszra is kijuthatunk. A házhoz kandalló, klíma, garázs és 180 négyzetméteres feszített víztükrű, fűthető medence is tartozik. A Balaton csupán 1300 méterre található.

A Balaton parttól 1000 méterre fekszik ez a 100 négyzetméteres családi ház. Az 1970-es években épült ingatlan 2020-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek alkalmával többek közt megtörtént a homlokzat hőszigetelése, minden helyiség új padlóburkolást és festést kapott, valamint új műanyag ablakok és bejárati ajtó került beszerelésre. A házban nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba és tároló kapott helyet. Nyáron a hűsítésről klíma gondoskodik. Tartozik még az ingatlanhoz egy fedett pihenő terasz és egy felújított melléképület.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

© 2024 (v2.202102)