Egy szép ház a Balaton mellett – mindannyiunk álma!

Ha a Balaton mellett keresünk magunknak lakhatási vagy nyaralási-pihenési lehetőséget, akkor a helyszínnel soha sem lehet melléfogni. A magyar tenger partja és annak vonzásában lévő utcák, városok fontos pontok azok körében akik ez elit, luxus helyeket keresik. Most Siófokon, az Ezüstparttól nem messze nézünk körül, nívós nyaraló-lakást keresve.

Talán nem meglepő, hogy a Balaton partjának milyen óriási a vonzereje, így nem csak hobbitelkek vagy nyaralók, vagy tanyák és házacskák, de nívós, elit otthonok is bőven találhatók a nagy tó körül. A szerencsés elitet célozza persze Siófok, és az a siófoki, ezüstparti nyaraló-, illetve lakóház, sőt inkább villa, is amit ezúttal az alább mutatunk be. Mégis, ez az igazi különlegesség a mai piacon kifejezetten jó áron elhozható.

Az elit, illetve a tehetős középosztály körében sem ritka ma már, hogy az egyre több otthoni munka, az akár egy vállalkozás „távoli vezérlésének” lehetősége okán sok ezren hagyják el a fővárost e társadalmi rétegből is. Sokan feladják nyüzsgést a jóval nyugodtabb életért, a sok zöldért.

Továbbá a magyar tenger nyújtotta nyugalom, csend, és jó levegő is sokakat „hív”, miközben ha fel is kell szaladni Pestre, akkor – jó forgalomban – kevesebb mint egy óra alatt Budaörsön, illetve Újbudán lehetünk, ha betartjuk a sebességkorlátot az autópályán.

Most tehát egy csodálatos családi házat mutatunk a siófoki Ezüstparttól csak ötpercnyi sétára. Ez a 360 négyzetméteres ingatlan, a legalsó szintjén 3 kisebb szobával, továbbá nappalival, konyhával, kamrával, étkezővel és külön mellékhelyiséggel épült. Ezen túlmenően fenn az emeleten további három, külön lakrészt alakítottak ki: az egyik három-, míg a másik kettő-kettő szobás, és mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik.

Ezen túl: a felső szint felett még egy igazán különleges toronyszoba is található, amely jelenleg kártyaszobaként működik, ám nyilvánvalóan bármi kialakítható itt. Az emeletre egy csodaszép falépcső vezet, de kívülről is feljuthatunk két impozáns lépcsősoron.

A villaépület kifejezetten világos, mert hatalmas üvegfelületű, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott. Az amúgy sem kis méretű helységek így még tágasabbnak tűnnek. A hálószobákban laminált padló, a nappaliban parketta, a többi helységben járólap van. A leendő tulajdonosnak a konyhába mindössze az étkészletet és más eszközöket kell magával hoznia, ugyanis gépesített konyhabútor várja az új háziasszonyt.

A nappaliból továbbá nagy terasz nyílik. Innen egy térkővel burkolt kerten keresztül juthatunk ki a szaletlihez. Ez a fedett kiülő, méretének köszönhetőn nagyobb társaságok befogadására is tökéletesen alkalmas. A szaletli részen egy sütögető hely található, ami kiváló központtá teszi a kert ezen részét a nyári összejövetelek alkalmával. A parkosított, 1620 négyzetméteres telken egy fedett autóbeálló és egy kerti szerszámok tárolására is alkalmas faház is található.

Ez a családi villa mindössze néhány percnyi sétatávolságra fekszik a város kellemesebb, csendesebb részét képző Ezüstparttól, ezért ha meg szeretne mártózni a Balatonban vagy sétálni szeretne a parton, akkor igen gyorsan eljuthat oda. Ez a villa méretének és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nem csak állandó lakhatásra, de befektetésnek is ideális választás.

Bár frekventált helyen található, mégis egy csendes, fogalommentes utcában épült fel. A környéken éttermek, vendéglők, kávézók és rengeteg bevásárlási lehetőség van. Könnyű a közlekedés autóval, de a vasútállomás is mindössze tíz percre található, ahonnan Budapest is egyszerűen elérhető.

Aki tehát egy különleges, személyes, meghitt, teljes mértékben egyedi otthont szeretne, akkor ezt az ajánlatot nem árt szemügyre venni.

Az elhelyezkedése és kialakítása miatt a nyári szezonban és a hosszú hétvégéken akár kiadásra is alkalmas, az ide fektetett pénz pedig szinte garantált, hogy infláció-álló lesz…

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)