Ezek most a legszebb eladó teraszos házak az országban!

Ahogy melegszik az idő, egyre szívesebben mozdulunk ki, ülünk ki a teraszra. Egy szép terasz a reggeli kávézások, családi ebédek, nyáresti sütögetések kiváló helyszíne lehet. Épp ezért, ha családi házat vennénk, akkor is általában igen fontos szempont, hogy legyen terasza is. Mai cikkünkben a teraszos, eladó házak közül válogattuk össze a legszebbeket.

Játszótérrel egybeépítve, Soroksáron

Soroksáron áll ez a mesés, luxus kialakítású ikerfél, mely nappali + 3 hálószobával várja új lakóit. Az ingatlanban számtalan extra található, úgymint elektromos autótöltő a duplagarázsban, minőségi, olasz konyhabútor, infraszauna, elektromos redőny, fény-, UV- és biztonsági fóliával ellátott nyílászárók és egy csodás télikert. A házhoz kapcsolódik a 40 nm-es terasz, amit részben a játszótérrel egybe építettek, így a terasz és a kert gyerekek és felnőttek részére is egyaránt kikapcsolódást nyújt. A teraszon egy grillkonyha is helyet kapott.

Kicsi, de hangulatos terasz Zalaegerszegen

Zalaegerszeg belvároshoz közeli, de csendes részén található ez a nagypolgári ház, melyet 2004-ben mediterrán stílusban, kompletten felújítottak. Az ingatlant nagy belmagasság és tágas terek jellemzik, ideális két generáció részére is. Tetőtér beépítéses főépületében amerikai konyhás nappali, társalgó, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy mosdó kapott helyet, a melléképületben található a garázs és egy amerikai konyhás, egy hálószobás lakrész. A főépülethez kapcsolódik a kicsi, de annál hangulatosabb terasz szintén mediterrán stílusban, hozzá illő kerti bútorral.

Egy mini arborétum közepén, Kecskeméten

Kecskemét belvároshoz közeli részén helyezkedik el ez a két épületből álló ingatlan, melyen kertje egy ősfás, mini arborétum, ami oxigéndús levegőt és a nyári nagy melegben pár fokkal alacsonyabb hőmérsékletet biztosít. A főépület földszint + 2 szintes, két terasz és egy erkély kapcsolódik hozzá. A kisebb épület az utcafronton helyezkedik el, alsó szintjén garázs és tárolók kaptak helyet, felső szintjén egy teraszos lakás került kialakításra.

Nagy családi ebédekhez is Szegeden

Akár nagyobb családi ebédekhez is ideális ez a terasz, mely Szeged Kiskundorozsmán, egy szépen felújított ház nappalijából és konyhájából is megközelíthető. A teraszt szépen gondozott kert veszi körbe, ahol kerti tó, tűzrakó hely, játszótér is megtalálható. A ház nagy konyha-étkezővel, külön nappalival, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit, garázs is kapcsolódik hozzá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)