Panelban kevés szomszéddal? Igen, lehetséges!

A panellakások egyik legnagyobb hátránya a sok szomszéd, illetve egész pontosan az, hogy a vékony falakon minden áthallatszik. Családdal azonban meglehetősen nehéz olyan ingatlant találni, ami zöld környezetben található, mégis megfizethető, így sokan mégis a panellakásokat választják. Hogyan lehet egy panellakás mégis csendes, kevés szomszéddal? Mutatunk egy kivételt, ahol mindez megvalósul.

Mai cikkünkben a XVIII. kerületből hozunk egy olyan panellakást, ahol kizárólag felső szomszéd van, a lakás ugyanis teljesen egyedi módon a lépcsőházon belül nem rendelkezik falszomszéddal, és mivel az első emeleten található, így alatta is csak tárolók vannak. Tehát ide nyugodtan költözhetünk gyerekkel, nem fog szólni az alsó szomszéd a szaladgálás miatt. A szóban forgó lakás ráadásul kellően tágas is családosok számára, hiszen 71 nm-es, 3 különnyíló szobával és erkéllyel is rendelkezik, valamint a fürdőszoba és a mosdó is külön helyiségben található, illetve az ingatlan zöld környezetben helyezkedik el.

A lakás nagyon szép, folyamatosan karbantartott állapotú, a ház 2011-ben panelprogramban is részt vett, ekkor megtörtént az épület külső szigetelése, a radiátorok mérőt kaptak, és az erkélykorlátokat is felújították. 2015-ben az ingatlan új biztonsági bejárati ajtót kapott és a külső nyílászárókat is műanyagra cserélték, így a lakás energetikai tanúsítvány alapján CC besorolású. Minden ablak kapott szúnyoghálót is, illetve az utcára néző kis szobára redőnyt is szereltek. A konyha szintén az utcára néz, a két nagy szoba ablakai és az erkély a csendes parkra néznek. 2021-ben a beltéri ajtók cseréjére került sor, a fürdőszoba is szép, felújított állapotú, a kisszobát vízálló padlóval, az egyik nagyszobát laminált padlóval, a másik nagyszobát festett, lakozott betonpadlóval burkolták.

A közlekedés is kiváló, az ingatlan a Havanna lakótelep szélén, a családi házas övezet mellett helyezkedik el, ahonnan tömegközlekedéssel könnyen elérhető a KÖKI, és a Határ úti metrómegálló is mindössze 10 perc, valamint az IKEA-Auchan buszjárat is könnyen elérhető. A környék rengeteget fejlődött az elmúlt években, infrastruktúrája kiváló, a közelben üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, több óvoda, általános iskola, gimnázium, játszótér, művelődési ház és könyvtár is megtalálható.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)