Full panoráma a tengerre, 5 és fél órára Budapesttől!

Mit várunk el egy tengerparti nyaralástól? Hogy ne csak a strand legyen közel, de szálláshelyünk minden egyes ablakából panoráma legyen, a tengert lássuk! És mit várunk el mindezeken felül egy olyan tengerparti apartmantól, amit szívesen megvásárolnánk? Természetesen azt, hogy gyorsan megközelíthető legyen, de jó lenne az is, ha a környék a tengeren kívül más kikapcsolódási lehetőségeket is kínálna a hűvösebb évszakokra. Épp egy ilyen ingatlant találtunk a horvát tengerparton.

Horvátország szebbnél szebb tengerparti városai ma már könnyen megközelíthetőek autópályán, mégis, ha nyaralni megyünk, különösen fontos tényező, hogy minél hamarabb odaérhessünk, ezért nyaralóvásárlásnál is érdemes a leggyorsabban elérhető, északi városokban keresgélni.

Starigrad-Paklenica például egy varázslatos hangulatú kisváros a Velebit-hegység lábánál, a Velebit-csatorna mentén melynek megközelítéséhez még Zadarig sem kell mennünk, az autópályán a tengerparthoz érve rögtön az első lejárón kell lehajtani, és elérhetjük a települést Budapestről mindössze 5 és fél óra alatt. A Velebit-hegység közelségének köszönhetően pedig nemcsak strandolásra, de túrázásra, hegymászásra, barlangászásra is adott a lehetőség, és több középkori nevezetesség, látnivaló is van a településen, a Velebit-csatorna szélvédett kikötője, pedig a kisebb hajók számára is biztonságos kikötést biztosít.

Itt, a parttól mindössze 150 méterre kínálnak most eladásra egy 2 és fél szobás, nagy teraszos apartmant, melynek minden egyes ablaka a tengerre néz. A 47 nm-es apartman egy 2002-ben épült, 14 lakásos társasház 3. emeletén található, ahonnan nemcsak a tenger közelíthető meg gyorsan, de a városközpont is, ahol üzletek, étterem, orvosi rendelő, posta található, mindössze 800 méterre van innen.

A lakás, bár a legfelső szinten helyezkedik el, a felette lévő padlástérnek köszönhetően mégsem melegszik fel túl hamar, a kellemes hőmérsékletet a nappaliban, télen-nyáron hűtő-fűtő klíma biztosítja, de kandallóhoz is rendelkezik kéménykiállással. A többi helyiség radiátorokkal fűthető, műanyag, hőszigetelt nyílászárói szúnyoghálóval és redőnnyel is rendelkeznek. Az ingatlanhoz saját kültéri parkolóhely is tartozik. A konyha gépekkel teljesen felszerelt, a fürdőszobában mosógép is található, az összes gép és berendezés a vételár részét képezi, ez az ingatlan nyaraláskor is az otthon kényelmével vár.

Budapestről gyorsan elérhető, 4 évszakos, panorámás, tengerparti nyaralót keres? Képzelje el, ahogy naplementénél egy kellemesen hűsítő koktélt iszik családja vagy barátai társaságában ennek a könnyen fenntartható, jól kihasználható apartmannak a teraszán!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)