Angyalföld legmenőbb utcájában keresel kis lakást, korrekt áron? Megtaláltuk Neked!

Nem könnyű manapság, mert lakáshirdetés ma is sok akad, de mondjuk a főváros talán legmenőbb részén, Angyalföld zöld részén, mégis a városhoz, a Váci úthoz igen közel megtalálni az ideális otthont. Mutatjuk tippünket!

Mi is a kínlatot böngészve bukkantunk erre a kivételes gyöngyszemre, méghozzá egy újszerű társasházban a Madarász Viktor utcában.

Méghozzá annak is az egyik legjobb szegletében, közel a Duna Pláza bevásárlóközponthoz, ami egyben azt s jelenti, hogy nem csak a metróhoz és a váci úti irodákhoz van közel ez a lakás, hanem egyúttal a Duna parthoz, a csodás Marina parthoz, továbbá bevásárlóközpont adta összes bolthoz, áruházhoz, bankhoz intézményhez is igencsak közel, sétatávolságra esik.

És nincsen messze a város egyik fő ütőere a Róbert Károly körút sem, valamint pár lépésre van a lakástól az Angyalföldi Sportközpont is (képünkön).

Mindenki, aki Angyalföldön dolgozik, vagy keres munkát – ez sok százezer fiatal és középkorú – errefelé szeretne lakni, ami a környék presztízsét nagyban emeli, tucatszámra épültek itt az elmúlt években és évtizedekben modern, minden mai igényt kielégítő és energiatakarékos otthonok.

Mi is tehát most itt, a XIII. kerület kiemelt részén, éppen az emlegetett Duna Pláza közelében, a közkedvelt Madarász Házakban találtunk itt egy otthont. Ez, a tulajdonostól eladó másfél szobás, 43 nm-es tehermentes, továbbá azonnal költözhető, 5. emeleti, ám nem legfelső szinti lakás.

Ez az otthon keresi most új, igényes és szerető „gazdáját”.

Mivel pest talán leginkább elit részéről beszélünk, így nem meglepő, hogy a házban takarítószolgálat, 24 órás őrség és riasztórendszer is működik.

A lakás természetesen lényegében hibátlan ebben a kategóriában, hatalmas előnye az is, hogy rendezett, kertész által gondozott belső udvarra néz.

De persze a belvárosias légkör ellenére hatalmas parkos részek, sőt kifejezett pihenőparkok is vannak itt.

Nem is meglepő az sem, hogy egészen első rangúak a közlekedési lehetőségek, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, gyógyszertár pár perces távolságra van, és az emlegetett Duna-part is a sportos, illetve a fiatalos kikapcsolódások helyszíne, továbbá menő éttermek „otthona”.

A környéken lévő tucatnyi nagy irodaház miatt a pesti kislakások közül az egyik legjobban kiadható helyszínről van szó, így ez a lakás befektetésnek is kiváló lehetőség.

 

A cikk a lakás értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

© 2022 (v2.202102)