Ilyen a luxus élet Egerben a Bükk lábánál

Tágas és luxus szinten megépített több generációnak alkalmas családi házra leltünk a Bükk lábánál, mégpedig a hihetetlen ütemben fejlődő Eger városában. A városban, amely a nemrég átadott M25-ös autópálya révén sokkal „közelebb került” a fővároshoz is, így az ingatlanok is egyre értékesebbek lesznek itt!

Közel sem csak az Egri Bikavér vagy a Szépasszony-völgy borpincéinek kínálata, a Bükk látványa, vagy a különleges elhelyezkedésű, szépen felújított belvárosával és a környező fürdőkkel, kirándulóhelyekkel (Egerszalók, Demjén, Szarvaskő, stb.) turistákat tízezreit vonzó nagyvárossá vált Eger az elmúlt években.

Egész egyszerűen szinte már egy darabka nyugat, vagy éppen egy második „Szentendre” érzése van azoknak, akik régebben jártak csak Egerben.

Már a fekvésről is ódákat lehetne zengeni, hiszen e szőlőkkel, gyümölcsösökkel beültetett kisebb hegyek által körülvett modern-ódon város mikroklímája egészen különleges, amit igazán csak az utóbbi években kezdek felfedezni az ország távolabbi szegleteiből is ide érkezők.

Jó tudni azt is, hogy az ország északkeleti részének, lakók számát tekintve második legnagyobb városa, és a régióban kiemelt felsőoktatási központ is, hiszen az oktatásnak sok-sok évszázados hagyománya van itt a „törökverő” városban.

Méghozzá abban a nagyvárosban, amely a fent említett M25-ös autópálya átadásával lényegében akár bő egy óra alatt elérhető a pesti Városligettől, azaz az M3-as autópálya kivezető szakaszától a város déli csücskéig számolva. A pálya okán ugyanis a 122 kilométert egy óra és 3 perc alatt tehetjük meg!

Ezáltal az sem ördögtől való, ha valaki Pestre, vagy éppen Gödöllő környékére járna be Egerből heti 2-3 alkalommal akár nyáron, akár egész évben…

Fontos itt, hogy a házak ára is igazodott a hely felértékelődéséhez, hiszen egyre többen választják lakóhelyül vagy éppen nyaralójukhoz ezt a csodálatos nagyvárost.

Most itt mutatunk egy több generáció számára is kiváló, elképesztő panorámával „felszerelt” luxusházat; amely ráadásul a város talán legmenőbb részén keresi most a gazdáját, csupa „zöldben”.

A ház maga kettő külön bejáratú otthont kínál egyben, egy tágas telken.

Az egyik otthon 2 szoba összkomfortos, csaknem 50 négyzetméteres (akár fiatalabb, idősebb családtagok külön bejáratú lakása, akár turisztikai célra kiadható apartman).

 

A másik meghitt otthon pedig egy igen tágas, 2 szintes családi háznak felel meg. A földszinti rész 84, a tetőtéri pedig közel 94 négyzetméteres. Ez utóbbi lakrész a parkosított kertből és a garázson keresztül közelíthető meg.

Az előszobából nyílik egy elegánsan felszerelt fürdőszoba, mellékhelyiség, a garázs, továbbá a pincelejárat.

Egy szép és nagy üvegfelületű ajtón át érkezünk meg az étkezőbe, amely egy légtérben van a jól felszerelt konyhával. A nappali oldalablakai és a nappali végében lévő üvegfal szinte azt az érzetet kelti, hogy a kert és a szoba szinte egyben van.

Tehát a természet gyakorlatilag szobába érkezik a kerten keresztül. Mi több, a hűvösebb napokon a kandalló varázsol meghittséget a nappaliba.

És most következik a hab a tortán: a már emlegetett csodálatos Bükk hegységre néző elképesztő kilátás kényeztet minket a nappalinkból.

Ezen túl, az első szinten a lenti nappaliból óriási terasz nyílik, ahonnan könnyen elérhető az igen csodás, ősfákkal kényeztető kert, továbbá a konyhakert is.

Az otthon a kilencvenes évek elején épült, ám 14 évvel ezelőtt teljesen leszigetelték a homlokzatot, és számos egyéb felújítás történt.

A dupla otthonhoz ezen felül hozzátartozik a hatalmas, 166 négyzetméternyi pince, továbbá egy közel 25 négyzetméteres garázs.

Ebben a nagy alagsorban a fűtő és ellátó berendezés mellett tűzifa-tárolót, műhelyt, és a kerti szerszámok téli tárolásához szükséges helyet is mind-mind lelhetünk.

A kisebb otthon fűtése gáz-cirkóval, a másodiké gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A kert örökzöldekkel és virágos növényekkel parkosított; és, mint a képekből is kitűnik: a ház építésekor az egyedi és minőségi kialakítás volt a fő szempont.

Belül is a természet köszön vissza: mindenütt jelentős a faburkolatok jelenléte és a a fa, mint szerkezeti elem is jelen van. A nappaliból falépcső vezet fel a szép galériára, ahol helyet kapott egy finn szauna is. A felső szinten pedig három háló, fürdő, továbbá különálló mellékhelyiség szolgálja a kényelmet, a komfortot.

Az írás az ingatlan értékesítőjének támogatásával született.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)