Metrodom Zugló: Energiatakarékos, okos és költözhető!

A növekvő energiaárak miatt még inkább meg kell gondolni, hogy milyen lakást vegyünk. A lokáció és a lakások állapota mellett az energiaigény és a fűtési rendszer is döntő tényező lett lakásvásárláskor. Bárhogy is alakuljon a gazdasági helyzet, az biztos, hogy hosszútávon egy energiatakarékos, környezetkímélő, új építésű otthonnal nem tudunk mellé nyúlni. Zugló legújabb beruházása, a frissen átadott Metrodom Zugló ebből a szempontból is élen jár.

A Metrodom Zugló esetében egyszerre érvényesül a zöld környezet, a kényelem, és a korszerű építészeti megoldások jelentősége. A beruházás megtervezésekor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy ne csak a jelenlegi, hatályos jogszabályoknak feleljen meg az épület, de évtizedek múlva is modernnek számítson. Ennek eredménye, hogy gazdaságos fenttartású, energiahatékony okosotthonok jöttek létre, melyek idén már költözhetőek is.

A Bosnyák utcában, a 6000 m2-es telekre épülő Metrodom Zugló lakópark legtöbb lakása már elkelt, azonban szinte még minden méretben akad egy-egy szabad lakás, így mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

A belső kialakítás során a praktikum, a kényelem, az élhető terek kialakítása került a középpontba. Az esztétikai megoldások mellett azonban  a legnagyobb hangsúlyt a minőségi műszaki megoldásokra helyezték.  Napjainkban, az energiaválság és az emelkedő rezsiárak okán minden eddiginél jobban felértékelődnek az okosmegoldások és az energiatakarékos rendszerek. A megfelelő építészeti megoldásoknak és az alapos tervezésnek köszönhetően a természetes fényből nincs hiány egyik lakásban sem. Az igazán korszerű fejlesztés azonban a Dual Eco fűtési-hűtési rendszer, amely a költségeket minimálisra csökkenti. A Metrodom Zugló minden lakása okosotthon rendszerrel van felszerelve, mely rengeteg előnnyel szolgál. Többek között az intelligens rendszernek köszönhetően nem csak  időt spórolhatunk,  hanem optimalizálhatjuk az energiafogyasztásunkat is. A rendszer vezérlése kényelmesen, távolról is történhet, akár mobiltelefonon keresztül.

A minőségen és a prémium műszaki megoldásokon kívül természetesen a lakópark elhelyezkedése és kialakítása mellett sem mehetünk el. Zugló ezen része  tökéletes választás akkor, ha olyan lokációt keresünk, ahonnan a belváros könnyen elérhető, ugyanakkor fontos a családias, zöld környezet is. A Bosnyák tér környéke még a kerületen belül is kiemelt szerepet tölt be, hiszen Zugló egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, amelyet számos busz és villamosjárat érint.
A Metrodom Zugló családbarát szolgáltatásokkal, kiemelkedő kikapcsolódási lehetőségekkel várja a lakókat. Az épületek között csöndes belső kert rejtőzik, a kisgyerekes családokat pedig a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került.

A hétvégén megrendezésre kerülő Lakás 2022 Kiállításon a Metrodom is részt vesz majd. Látogasson el és tudjon meg még több információt a lakóparkról. 2022. SZEPTEMBER 23 -25. – MOMsport Uszoda és Rendezvényközpont

 

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Többszázezer lőszert vesz a kormány az udvari beszállítójától

Többszázezer lőszert vesz a kormány az udvari beszállítójától

Az egy évvel ezelőtti 180 ezer helyett idén már 600 ezer darab lőszerre szólt a kiírás, azaz hatszor többet szán a magyar állam a projektre.

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szerdától a 95-ös oktánszámú benzinért bruttó 25, míg a gázolajért 18 forinttal kell többet fizetnie annak, akit nem véd a kormányzati ársapka.

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Emellett a betegek látogatását is korlátozná a Belügyminisztériumnak az egészségügy átalakításáról szóló javaslata.

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

© 2022 (v2.202102)