Metrodom Zugló: Energiatakarékos, okos és költözhető!

A növekvő energiaárak miatt még inkább meg kell gondolni, hogy milyen lakást vegyünk. A lokáció és a lakások állapota mellett az energiaigény és a fűtési rendszer is döntő tényező lett lakásvásárláskor. Bárhogy is alakuljon a gazdasági helyzet, az biztos, hogy hosszútávon egy energiatakarékos, környezetkímélő, új építésű otthonnal nem tudunk mellé nyúlni. Zugló legújabb beruházása, a frissen átadott Metrodom Zugló ebből a szempontból is élen jár.

A Metrodom Zugló esetében egyszerre érvényesül a zöld környezet, a kényelem, és a korszerű építészeti megoldások jelentősége. A beruházás megtervezésekor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy ne csak a jelenlegi, hatályos jogszabályoknak feleljen meg az épület, de évtizedek múlva is modernnek számítson. Ennek eredménye, hogy gazdaságos fenttartású, energiahatékony okosotthonok jöttek létre, melyek idén már költözhetőek is.

A Bosnyák utcában, a 6000 m2-es telekre épülő Metrodom Zugló lakópark legtöbb lakása már elkelt, azonban szinte még minden méretben akad egy-egy szabad lakás, így mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

A belső kialakítás során a praktikum, a kényelem, az élhető terek kialakítása került a középpontba. Az esztétikai megoldások mellett azonban  a legnagyobb hangsúlyt a minőségi műszaki megoldásokra helyezték.  Napjainkban, az energiaválság és az emelkedő rezsiárak okán minden eddiginél jobban felértékelődnek az okosmegoldások és az energiatakarékos rendszerek. A megfelelő építészeti megoldásoknak és az alapos tervezésnek köszönhetően a természetes fényből nincs hiány egyik lakásban sem. Az igazán korszerű fejlesztés azonban a Dual Eco fűtési-hűtési rendszer, amely a költségeket minimálisra csökkenti. A Metrodom Zugló minden lakása okosotthon rendszerrel van felszerelve, mely rengeteg előnnyel szolgál. Többek között az intelligens rendszernek köszönhetően nem csak  időt spórolhatunk,  hanem optimalizálhatjuk az energiafogyasztásunkat is. A rendszer vezérlése kényelmesen, távolról is történhet, akár mobiltelefonon keresztül.

A minőségen és a prémium műszaki megoldásokon kívül természetesen a lakópark elhelyezkedése és kialakítása mellett sem mehetünk el. Zugló ezen része  tökéletes választás akkor, ha olyan lokációt keresünk, ahonnan a belváros könnyen elérhető, ugyanakkor fontos a családias, zöld környezet is. A Bosnyák tér környéke még a kerületen belül is kiemelt szerepet tölt be, hiszen Zugló egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, amelyet számos busz és villamosjárat érint.
A Metrodom Zugló családbarát szolgáltatásokkal, kiemelkedő kikapcsolódási lehetőségekkel várja a lakókat. Az épületek között csöndes belső kert rejtőzik, a kisgyerekes családokat pedig a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került.

A hétvégén megrendezésre kerülő Lakás 2022 Kiállításon a Metrodom is részt vesz majd. Látogasson el és tudjon meg még több információt a lakóparkról. 2022. SZEPTEMBER 23 -25. – MOMsport Uszoda és Rendezvényközpont

 

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Az ukránok állítólag könnyedén lőhetnek orosz területet is.

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

© 2023 (v2.202102)