Alacsony rezsi, családias lakóközösség, remek környék… Ez kell nekem!

Lakáskeresésnél elsődleges szempont szokott lenni a lokáció, de a rezsirendelet megjelenése óta legalább ennyire fontos, ha nem fontosabb az energiatakarékosság. Ezen kívül meghatározó szempont még a lakóközösség, így érdemes kis lakásszámú társasházban keresgélni. Egy frekventált elhelyezkedésű, mégis zöldövezeti, új építésű, kis lakóközösségű társasház tökéletes lehet arra, hogy itt alakítsuk ki új otthonunkat.

Újpesten, az Istvántelki úton most pont egy ilyen projekt épül, mindössze 18 lakással, zöld, fenntartható otthonokkal. Az István-Kert társasház az Istvántelki út Árpád úthoz közelebb eső részén, épp a Stop Shoppal szemben épül, ahonnan az Árpád úton közlekedő buszokkal mindössze 12 perc alatt megközelíthető az Újpest-központ metróállomás, ahol a 3-as metró könnyíti meg a közlekedést Budapest legfrekventáltabb elhelyezkedésű részeibe, ugyanakkor a környék javarészt zöldövezeti, családi házas övezet.

De nemcsak a közlekedés kiváló, közvetlen közelben ugyanis bevásárlási lehetőség, bank, gyógyszertár is található, és iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér is könnyen elérhető, így a környék családoknak is ideális, különösen, hogy maga az Istvántelki út is egy zöld utca, sok fával, családi házakkal és kisebb társasházakkal.

beruházás legnagyobb előnye azért természetesen az energiatakarékossága, hiszen az épület műszaki kialakításának és hőszivattyús fűtésrendszerének köszönhetően a lakások rezsiköltsége rendkívül alacsony lesz.

Mint említettük a projektben egy rendkívül kis lakóközösség fog születni, ahol az emberek tényleg ismerik egymást, így lehetőség nyílik egy családias, összetartó közösség kialakítására. A beruházás további előnye, hogy minden lakáshoz nagy terasz kapcsolódik majd és a földszinti lakások kertkapcsolatosak lesznek. A széles lakás kínálatban a nappali + 1 szobás kis lakástól a nappali + 4 szobás családi otthonokig mindenféle lakásméret szerepel, így minden korosztály, fiatalok, idősebbek, párok, családok és befektetők is megtalálhatják ideális otthonukat.

Első lakóik 2024-ben költözhetnek majd be otthonaikba, de a lakások fele máris elkelt, így érdemes sietnie annak, aki egy ilyen nagyszerű, energiatakarékos beruházásban szeretne vásárolni, különösen, hogy most még a szanitereket, hideg/meleg burkolatokat, beltéri ajtókat is ki lehet választani, így mindenki saját ízlése szerint alakíthatja ki új otthonát. Az ingatlanokhoz gépkocsibeállók és tárolók is vásárolhatók, de megvásárlásuk nem kötelező.

projekt kiváló minőségére garancia, hogy a fejlesztő Társas Építő Kft. nemcsak a fejlesztést, de saját kivitelezői csapatával a kivitelezést is kézben tartja. Fizetési ütemezésük is rendkívül rugalmas, az ingatlanok már 1 millió forinttal leköthetők és lehetőség van személyre szabott konstrukciót kérni, illetve a CSOK-ra alkalmas lakások esetében lehetőség van akár 9%-kal is csökkenteni az árat. Az építkezés már elkezdődött, így a lakások akár már banki finanszírozással is leköthetőek.

A cikk megjelenését az István-Kert társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)