Lenyűgöző naplementék és a jövő innovációja várja Duna-parti álomotthonában!

A Duna-part egyik legszebb részén, közvetlenül a vízpart mellett található a Danubio Lakópark, mely teljesen új szintre emeli az új építésű lakások fogalmát. A társasház már átadásra került, aki most vásárol, egy héten belül birtokba veheti a lakását. Maximális kényelmet nyújtó luxussal és lenyűgöző Dunai naplementékkel várja a XIII. kerület egyik legkülönlegesebb társasháza.  Legyen olyan otthona, amiről mindig is álmodott!
A Danubio Lakópark mind a design mind a műszaki tartalom szempontjából egyedülálló színvonalat képvisel, ugyanakkor az első, ami szembetűnik az a kivételes elhelyezkedés és az épületkoncepció, ami páratlan kilátást tesz lehetővé minden lakásból. A 9 szinten elhelyezkedő lakások ablakai és teraszai a Dunára, a budai hegyekre és az öbölre, valamint az épületet körülvevő zárt parkra néznek. Budapest egyik frekventált telkén kapott helyet az épület, hiszen a XIII. kerületi Foka-öbölben található, csupán karnyújtásnyira a belvárostól, ugyanakkor békés vízparti környezetben, a Duna és a Rákos- patak ölelésében.


A Foka-öböl tökéletes helyszín, ha fontos szempont, hogy elérhető távolságon belül legyen a belváros és minden, a napi kényelemhez elengedhetetlen szolgáltató, azonban nem mondanánk le a vízpart nyújtotta nyugalomról és luxusról sem. A környék kiváló közlekedési lehetőségeket kínál, innen könnyen elérhetők óvodák, iskolák, sport- és bevásárlócentrumok, éttermek, illetve a Váci úti irodafolyosó is.

Autóval a belvárosban lehetünk alig 10 perc alatt, de a Rákos-patak mellett haladó kerékpárútnak köszönhetően a biciklis közlekedés is népszerű. Ideális választás tehát a sportos, városias életet élőknek és azoknak, akik számára fontos az otthonuk nyújtotta kényelem és minőség. A luxushajókra emlékeztető épületkoncepció egészen egyedülálló, nem véletlen, hogy több díjat is bezsebelt. A Többlakásos Lakóingatlan Építészet kategóriában az európai mezőnybe jutott, két nevezett kategóriában pedig Magyarország legjobbja lett.

Akárcsak az épület külső tervezésénél, úgy a lakások egyedi kialakításánál is elmondható, hogy a színvonal messze meghaladja a jelenleg általános ingatlanpiaci sztenderdeket. Mivel az épület már teljes egészében elkészült, így az érdeklődők saját szemükkel is meggyőződhetnek arról a páratlan minőségről, ami a projektet jellemzi és arról az életérzésről, amit a Danubio nyújt.
A Danubio lakásainak műszaki tartalma és energiahatékonysága is kiemelkedő, ez utóbbi pedig minden eddiginél fontosabb szempont, ha ingatlanvásárláskor jól megalapozott döntést szeretnénk hozni a jövőre nézve.

Az épület kialakításának egyik legfontosabb szempontja az energiatudatosság volt. A lakások kellemes hőmérsékletéről környezetkímélő hűtő és fűtő rendszer gondoskodik.  Az egymás feletti szintek elcsúsztatásával dinamikus tömeget hoztak létre, ami nyáron természetes napvédelmet jelent, míg télen szoláris energia nyereséget biztosít minden lakás számára.  Nem is lehet az energiatakarékosságra nagyobb garancia, mint hogy a Danubio az első magyar lakóingatlan Magyarországon, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek.


Tekintse meg a szabad lakások kínálatát és találjon rá álomotthonára, ahol lenyűgöző Dunai naplementék és a jövő műszaki megoldásai várják.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)