Tökéletes lakást találtunk a belváros szívében!

Ha egy központi elhelyezkedésű, jó infrastruktúrával rendelkező, tágas és hangulatos lakást keres a belváros szívében, akkor jó helyen jár! Az Operától sétatávolságra mutatunk egy otthonos és barátságos lakást!

Az alábbi terézvárosi, 37 m2-es lakás nem csak kiváló műszaki adottságokkal rendelkezik, hanem elhelyezkedés tekintetében is kivételes, hiszen szinte minden sétatávolságon belül megtalálható. Innen az Opera és a Hunyadi téri vásárcsarnok is pár perc alatt elérhető, így akár a bevásárlást intéznénk el, akár egy kis szórakozásra vágyunk, nem kell messzire mennünk otthonunktól.

A Jókai téren, barátságos, fás környezetben található társasház első emeletén vált eladóvá az említett lakás. Minden részletre odafigyelve újították fel az ingatlant. A felújítások során egy nagyméretű, 25 m2-es, amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, mellé egy 10 m2-es hálószoba és egy 5 m2-es galéria is kialakításra került. Ezzel együtt a lakás hasznos alapterülete 42 m2 lett. A 4,4 méteres belmagasságával igazán komfortos és tágas minden helyiség. 

A ház kialakításának köszönhetően lehetőség van elektromos bővítésre, a villany, víz, gáz és csatorna rendszer szintén frissen felújítottak. A minőségi alapanyagok felhasználása kulcsfontosságú szempont volt a felújítás során, így elsőrangú Cifre járólapot és csempe burkolatot kapott a lakás. A fürdőszobába Mofém csaptelepek kerültek beépítésre, ahol épített zuhanysarok található. A konyhába egyedi, nyírfából készült konyhabútor került így a sütés-főzés is nagyszerű hangulatban tud telni.

A biztonságot az ablakokra és bejárati ajtóra helyezett rácsok garantálják. Továbbá a több ponton záródó biztonsági záras bejárati ajtó is hozzájárul a teljes körű védelemhez.

A kiváló elosztású lakás saját mérőórákkal rendelkezik, ezáltal a fenntartási költségek a minimálisra csökkennek. Ez minden hónapban 30 000 Ft körül mozog, ami már tartalmazza a víz, gáz, villany és közös költséget is. Fontos, hogy az ingatlan per és tehermentes, tehát azonnal költözhető!

A lakáshoz mélygarázsban kialakított parkolóhely opcionálisan megvásárolható, ami az ingatlantól 300 m-re található. Ugyanakkor a tömegközlekedés kiváló, a Nyugati pályaudvar mindössze 2 perc séta alatt megközelíthető, ahonnan villamossal, busszal vagy vonattal a főváros több pontjára problémamentesen eljutunk.
Nem csak saját felhasználásra, hanem befektetésnek is kiváló választás lehet a környék népszerűsége miatt. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)