Elegáns nagypolgári, nívós lakás a Palotanegyedben!

Egy elegáns körúti lakás mindig is különleges volt az ingatlanpiacon, és manapság sincs ez másképp. A mai kihívásokkal teli időben várhatóan a szokásosnál is jobb értékőrzést jelent egy olyan környéken ingatlant vásárolni – akár lakás, akár befektetés céljára -, ahol mindig is keresettek voltak, továbbá a jövőben is keresettek lesznek a lakások.

Ilyen hely a József körút is, ahol mind az M2-es és az M4-es metrók megállója közel van, ugyanígy az éjszaka is közlekedő 4-6-os villamosok megállója is néhány perc könnyű sétával elérhető. Ugyanitt üzletek, éttermek is szép számmal vannak, mi több, az ínyencek számára igazán különös hangulatot ad a pár lépésre található Vásárcsarnok.

A körúti házak igazi különlegességét, lakásvásárlási szempontból, az adja, hogy az itt található nívós, polgári otthonok nem csak lakás, de iroda vagy cégközpont, esetleg rendelő vagy bemutatóterem céljára is kiválóan alkalmasak lehetnek.

Ez a lakás amelyikre most bukkantunk egy csodálatosan felújított 1893-ban épült nagypolgári házban található. A lakás legfontosabb különlegessége, hogy akár három bejáratot is kialakíthatunk, de jelenleg is két bejárata funkcionál, melyek külön nyílnak.

A benapozottság és az esetleges üzleti funkció szempontjából is lényeges, hogy két nagyobb szoba a körút felé néz, míg a harmadik kisebb szoba néz az udvarra. Ez utóbbi helyiség 13,8 négyzetméter, míg a körút felé néző hálószoba (16,6 négyzetméter), illetve a hatalmas, 34 négyzetméteres nappali pedig napfényes.

Ez a csodálatos nagypolgári otthon tehát nem csak óriási, 96 négyzetméteres, hanem egyúttal duplakomfortos is, belmagassága pedig nem kevesebb, mint 4,5 méter, így galéria kialakítására is alkalmas. Újabb előnyt jelent az is, hogy dél-dél-nyugati fekvésű, ennek köszönhetően kifejezetten világos. Bár nem kis otthonról van szó, a közös költsége havonta harmincezer forint, amelyből tízezer forint a felújítási alapba megy még három éven keresztül, ezen túlmenően pedig a lakás rezsiköltsége is kifejezetten kedvező.

Ha mindez nem lenne elég, a lakást hat évvel ezelőtt felújították: kicserélték a vezetékeket és a parketta is megújult, ugyanakkor a nyílászárók még az eredetiek.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)