Gyönyörű, családi otthon, zöld környezetben Rákospalotán

Álmai otthonát keresi, ahol nyugodtan kikapcsolódhat zöld környezetben mégis minden megközelíthető távolságban van? Akkor nem szükséges tovább keresnie, ugyanis mi rátaláltunk a tökéletes ingatlanra, ami minden igényt kielégít!

Rákospalota egyik barátságos, családias övezetében található egy kiváló infrastruktúrával rendelkező családi ház, ami csak új lakóira vár. A 354 m2-es telken épült fel a 112 m2 alapterületű ház, amihez egy 22 m2-es különálló garázs tartozik, benne pakolófelületre alkalmas terekkel. A parkolás vagy a garázsban megoldható vagy a kapun belül akár további két autónak is van hely, de ha arra van szükség, akkor közvetlenül a ház előtt is lehet parkolni. A belső kert az utcáról nem látható, így maximális a privát szféra.

Az ingatlan különlegessége, hogy több generáció együttéléséhez is alkalmas, vagy olyan irodának is kialakítható, ami egyben családi házként is funkcionál, így kényelmesen megoldható a home office is. A ház 4 szobája tágas, nagy üvegablakainak köszönhetően a természetes fény egész nap a helyiségekbe árad. Az említett szobák közül ráadásul az egyik az udvarról is megközelíthető, így ha irodát alakítanánk ki, akkor ez a szoba az ügyfél fogadásra tökéletes.

Kettő modern, zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra, és a konyhát is a legkorszerűbb módon rendezték be, benne beépített bútorokkal valamint az étkező résszel szemben plafonig érő hatalmas gardróbbal. A jól átgondolt elrendezésnek köszönhetően az élettér nem keveredik a gépészeti, háztartási eszközökkel és a pakolófelületekkel sem. Ezt segíti a zárható háztartási szoba is és bepolcozott tárolóban helyezhetjük el azokat az ingóságokat, amiket nem használunk mindennap.

A téglaházat több alkalommal is felújították, ennek következtében mind a fűtés, mind pedig a víz- és csatornarendszer is a lehető legmodernebb. A villanyvezetékek cseréje is megtörtént és a tető illetve a szigetelés is megfelel a korszerű igényeknek, emellett pedig a járófelületeken is megvalósult a felújítás.

A környezettudatosság és az energiatakarékos jegyek meghatározó jelentőséggel bírtak a felújítások során, így a kialakítás miatt a fenntartási költségek mindig alacsonyan maradnak. A villanyszámla átlagban havi 9 300 Ft körül mozog, míg a gázszámla sem haladja meg a 25 000 Ft-ot havonta. Az épületszárny egyedülálló kialakítása lehetőséget ad a napelemes rendszer és a hőszivattyú telepítésére is, ezzel a rezsiszámlák akár nullára is csökkenhetnek.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve szintén kedvező, hiszen Rákospalota zöldövezetében található, ahol kiváló az infrastruktúra és tömegközlekedéssel problémamentesen eljuthatunk a főváros több pontjára. Számos buszjárat és vonat megállói sétatávolságban találhatók. Újpest-Központ, a Mexikói út, a Nyugati tér és a Bosnyák tér is mindössze 10 perc. A lakóközösség barátságos, a szomszédok kulturáltak, kifejezetten csendes, nyugodt, családi környezet jellemzi a környéket.

A közelben megtalálhatók bölcsődék, óvodák, iskolák, egyetem, orvosi rendelők, posta, művelődési házak és önkormányzat is, így bármilyen ügyet is kellene intézni vagy ha éppen csak kikapcsolódásra vágyunk, akkor is egészen biztos, hogy a család minden tagja megtalálja a számára leginkább megfelelő helyet. A bevásárlás sem okoz gondot, hiszen kisebb-nagyobb üzletek és bevásárlóközpontok szintén a környéken fellelhetők.

Érdemes le csapni erre a családi házra, hiszen azonnal költözhető és még tehermentes is!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

A jegybank elnöke könyvének bemutatóján beszélt a felzárkózásról, reformokról, és jó célokról.

© 2023 (v2.202102)