Luxusingatlanok az Aranypartról, nem csak napsütésben!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak nyáron utaznak el a magyar tengerhez, pedig egyre inkább divat a Balaton adta lehetőségeket a hidegebb hónapokban is kiélvezni. Erre igen kedvező esélyt ad, ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy egyenesen az Aranypartról válogathatsz a luxusingatlanok közül.

Mai cikkünkben a Wave lakóparkról olvashatsz, ami a napfény városában Siófokon épült fel, közvetlenül az Aranyparton. Az 5 szintes 2 épületből álló lakópark egyik épületében 67 db míg a másikban 62 db ingatlan kerül átadásra. A lakások alapterülete 33 és 150 nm közé tehető, így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb kuckót.

A lakások fiatalok párok, vagy akár családok számára is kedvezők lehetnek, hiszen a földszinten nagyméretű tárolók, valamint közösségi terek is kialakításra kerültek. Szerencsés helyzetben lesznek, akik a Wave lakóparkban találnak maguknak otthont, ugyanis maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat emellett a Balatonra néző teraszokkal és intim kertkapcsolatokkal olyan luxust élhetnek át nap mint nap, amire bárki azonnal igent mondana.

A lakóparkban az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét. Az ingatlanokat a különleges kidolgozottság és átgondolt dizájn jellemzi. A kulcsrakész otthonok a legmagasabb minőségű és exkluzív, akár egzotikus belsőépítészeti alapanyagokkal felszereltek.

A Balaton-parti ingatlanok magas növekedésű befektetést biztosítanak hiszen értékállóságuk még mindig kimagaslóan jó, ezért is éri meg akár beruházásnak akár saját részre, ezeknek a modern luxusingatlanoknak a megvásárlása. Ebben a festői környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a pezsgő városi éjszakába.

A cikk megjelenését a Wave lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

© 2024 (v2.202102)