Négy és fél méter belmagasság, 34 négyzetméter nappali – Körúti csoda eladó

Egyre több ingatlanpiaci szakértő hangoztatja, hogy aki értékálló befektetésre vágyik a lakáspiacon, annak a következő időszakban érdemes lehet felújítandó használt ingatlanokat keresnie. Ám azt, hogy milyen lakásokkal nem fog mellé a vállalkozókedvű felújító, már nem olyan könnyű eldönteni. 

Aki viszonylag biztosra menne, annak jó lehetőséget tartogatnak a szép lépcsőházakban megcsíphető egykori nagypolgári lakások. Ezeknek sok, forintmilliókban mérhető előnye van: mint például a kiváló közlekedés, a többcélú hasznosíthatóság (hiszen egy körúti ingatlan lehet lakás, iroda, kiadható hosszú- vagy rövidtávra), és mindenképpen ide kell sorolni a különleges építészeti megoldásokat is.

palotanegyed nagypolgári lakás

Mai ingatlanmustránkban egy ilyen, felújítóknak csemege lakásra bukkantunk. A csaknem 100 négyzetméteres József körúti lakás egy szép állapotban lévő, felújított, eredetileg 1893-ban épült házban található. A környék infrastruktúrája remek: néhány lépés távolságban minden elérhető, piactól a patikáig, kávézóktól a szépségszalonig. Öt perc alatt elérhető gyalog a 2-es és a 4-es metró, a villamosmegálló 2 perc, így akár ügyfeleket fogadó cégeknek is alkalmas központ lehet.

A lépcsőház önmagában megér egy misét: filmbe illő előcsarnok, hangulatos belső folyosók, ahol csodálatos, boltíves kialakítású ajtók-ablakok adnak ritmust a gangoknak. 

A második emeleti lakást a közelmúltban részlegesen felújították: a teljes vezetékezés és a parketta új, a két fürdőszoba és a konyha jelenlegi állapotában is használható, de igény szerint persze fel is újítható. A hihetetlen méretű nyílászárók még az eredetiek. 

A világos lakás rengeteg lehetőséget rejt az átalakításra. Mérete miatt megfelelő otthon lehet családoknak, de akár kialakítható itt egy luxus ingatlan is, amelyben a jelenlegi zuhanyzós kisebb fürdő helyét egy felszerelt mosókonyha veszi át, az egyik hálóból szeparált dolgozót alakíthat ki a leendő tulajdonos, akár két ember számára is, a négy és fél méteres belmagasságot plafonig szekrényezve pedig nincs az a mennyiségű holmi, amit ne lehetne elpakolni. A tereket persze még alaposabban fel lehet forgatni, egybenyithatóak, szétválaszthatóak, igény szerint.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)