Örökzöld fákkal körülölelt kertvárosi miliő Budapesten! Kell ennél több?

A XXII. kerület egyik nyugodt, kertvárosi részén eladóvá vált egy új építésű családi ház, ami a telken található örökzöld fáival és különleges fűszernövény kertjével igazán csodálatos új otthona lehet bárkinek. Nem csak a rengeteg látnivaló miatt érdemes itt élni, de a kiváló infrastruktúra is a környék pozitívumai közé tartozik, így az otthon töltött percek nyugalomban telhetnek, míg ha a belvárosi nyüzsgésbe olykor bekapcsolódnánk, akkor az is könnyűszerrel megoldható.

Teraszkapcsolatos nappali található a családi ház földszintjén, ami egy étkezős konyhával, két szobával és egy előszobával egészül ki. Különálló vendég toalett és zuhanyzós vizes helyiség került kiépítésre. Egy szinttel feljebb, a tetőtéren alakítottak ki további két szobát, egy fürdőhelyiséget, valamint toalettet és a kazánházat is. A földszintről és a kertből közelíthető meg egy félszuterén, ami hobby vagy háztartási helyiségként is tökéletesen megfelel.

Két szempont kapott kiemelkedő jelentőséget az ingatlan felépítése során, ez pedig az átgondolt, energiatudatos tervezés, jól használható terekkel és a fenntarthatóság. Fűtés szempontjából választási lehetősége is van az új tulajdonosnak, hogy az energiafelhasználás optimalizálása miatt a földszint és az emelet fűtését kondenzációs kazánnal vagy hűtő-fűtő klímával oldaná meg. Emellett a melegvíznél is opcionális, hogy gáz vagy elektromos előállítás mellett dönt.

A családi ház modern jegyeit tükrözi a távirányítással vezérelhető okos kazán, a beépített riasztórendszer és a videó kaputelefon, amelyek internetes elérését a kiépített optikai internet kábel csatlakozás biztosítja. Az energiahatékonysághoz járul hozzá a kiépült napelemes rendszer is, amelyhez gépjármű töltési lehetőség is csatlakozik.

A telek rengeteg lehetőséget tartogat magában, az 500 m2-en örökzöld fákat ültettek és fűszernövény kertet is kialakítottak. A környék nyugodt, barátságos, így családi és baráti összejövetelek szervezése is kellemesen megoldható a kertben.

Nagycsaládosok és pályakezdő fiatalok is meg tudják találni itt a számításaikat, hiszen az idilli életvitel garantált. A környék felfedezése során több látnivalóval is megismerkedhet az ide látogató a Nagytétényi Rudnyánszky kastélytól kezdve a helység barokk stílusú templomán át a Szentháromság oszlopig. Emellett az infrastruktúra is kiváló, hiszen több óvoda, általános iskola és gimnázium is megtalálható a közelben. A pár perc séta alatt megközelíthető Campona bevásárlóközpontban a napi bevásárlás is egyszerűen megoldható, de ha a belvárosba vagy a főváros egyéb pontjára szeretne eljutni, akkor busz, villamos és vasút is rendelkezésre áll.

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)