A Börzsönyben vár egy panzió, ahol minden vágyad teljesülhet

Pest megye legészakibb településén, a kellemes hangulatú Bernecebarátiban most eladóvá vált egy panzió, ami csak az új tulajdonosaira vár! A Börzsöny hegység nyugati lankái és az Ipoly folyó határolja körül a területet. Az érintetlen, zöld környezet és a jó levegő azonnal vonzóvá teszi a környéket, de az itt élők vendégszeretete miatt válik igazán különlegessé a hely, amit akár már ma megtapasztalhat Ön is!

Itt egészen biztos, hogy nem fog unatkozni, hiszen számos szabadidős tevékenység közül lehet válogatni. Szezonnak megfelelően ki lehet próbálni a gombászást, túrázást, horgászatot, de lehetőség van vadászatra, éjszakai vadlesre vagy kerékpározásra esetleg lovaglásra is. A kulturális programokból sincs hiány, a falu tájházában folyamatosan változó programokon tud bárki részt venni. Az Árpád-kori műemléktemplomot és kastélyokat is meg lehet látogatni, de az aktív kikapcsolódást preferálók a környék erdei tanösvényeit is elkezdhetik felfedezni. Az infrastruktúra kiváló, üzletek, posta és vendéglátó helyek is elérhető távolságban találhatók.

A település központi részén került felépítésre egy 1700 m2-es telken az összesen 300 m2-es, 3 szintes panzió. A jó műszaki állapotban lévő épületet további felújításokkal még otthonosabbá lehet tenni, és a saját elképzelései alapján alakíthatja az új tulajdonos akár a külső vagy belső megjelenést, és még egy varázslatos kis kert kiépítése is lehetséges.

Az épület elrendezését tekintve a földszinten került kiépítésre a meleg konyha, a közösségi tér és a kazánház, illetve terasz is kapcsolódik a helyiséghez. 5 szobában szállásolhatók el a vendégek. 5-5-5-6-8 ágyasak a szobák, de mindegyik pótággyal kiegészíthető. Szintenként megtalálható zuhanyzós fürdőszoba, és több wc is, valamint a modern eszközökkel és gépekkel felszerelt konyha.

Egy teljes értékű lakás is hozzátartozik az ingatlanhoz, amelyben 2 szoba, egy zuhanyzó és kádas fürdő található. Az ingatlan különlegessége, hogy az udvaron egy kültéri medence is kiépítésre került és a lenti teraszon bogrács, nyársaló és kinti konyha is használható. A délutáni összejövetelek itt garantáltan jó hangulatban zajlanak, a panzió többször is helyszínül szolgált csapatépítő tréningeknek, osztálykirándulásoknak, de még egy disznóvágás is lebonyolítható, hogy az autentikus falusi életérzést teljes értékűen megéljük.

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)