Alacsony rezsiköltségű, korszerű és zöld szemléletű lakások a belvárosban

A Keleti Pályaudvar közelében most igazán érdemes egy jó ingatlanba befektetni, hiszen az itt épülő Fiumei Residence lakásai rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek. A kedvező elhelyezkedés, az alacsony fenntartási költségek, a változatos lakásméretek és a könnyű kiadhatóság mind jellemzőek az ingatlanokra, így érdemes rájuk minél hamarabb lecsapni.

A VIII. kerület egyik közkedvelt részén, a Fiumei úton, amely a Keleti Pályaudvart a kerület belsejével kapcsolja össze, épül jelenleg közvetlenül a pályaudvarral szemben a Fiumei Residence. Kiemelkedően pozitív tulajdonságai közé tartozik a könnyű fenntarthatóság, és ráadásul nemsokára költözhetővé is válik. Emellett a környék infrastruktúrája is kiváló, mert nem csak a Keleti pályaudvar és M2, illetve M4-es metróvonal megállója található a közelben, de számos villamos, troli is innen indul a főváros különböző pontjaira. Ezenkívül számos bevásárlási- és szórakozási lehetőség is rendelkezésre áll, valamint oktatási intézmények is elérhetőek innen.
Az itt felépülő beruházás 2 épülete tökéletes harmóniában van a városrész többi épületével, akár a homlokzatát tekintjük akár a korszerű műszaki tartalommal rendelkező, élhető lakásait. Az egyik épület az utcafrontra néz, míg a másik a belső udvarban található majd. Ennek köszönhetően a projekthez tartozik két belső, parkosított, automata öntözőrendszerrel is felszerelt udvar, ahol tökéletesen ki lehet kapcsolódni akár egyedül vagy családdal, barátokkal. A projekt különlegessége pedig, hogy az itt lévő 2 épületet egy egyedi tervezésű híd köti össze.
Ugyanakkor a kedvező elhelyezkedésen túl az energiahatékonyság is főszerepet kapott a beruházás megvalósítása során. Ezt tükrözi a lakásokba beépített hőszivattyú, ami központi gázfűtéssel lesz kiegészítve, lakásonként egyénileg szabályozható hőmérséklettel, míg a penthouse lakásokban padlófűtéssel. A hűtési rendszerről hőszivattyúra csatlakozó fan-coil gondoskodik az utcafronti lakásoknál, míg a penthouse lakásoknál mennyezeti panel került beépítésre, az udvari lakások esetében pedig egyedi klímaegység előkészítést alakítottak ki. Ezen kívül a hővisszanyerő rendszerrel üzemelő levegőszűrő szellőztetés is megvalósításra kerül az utcafronti és a penthouse lakásoknál.

A modern fűtési rendszer azonban csak az egyik része az energiahatékony megoldásoknak a Fiumei Residence-nél, ugyanis ez kiegészül az elsőosztályú hőszigeteléssel és extra zajvédelemmel, valamint biztonsági üvegezéssel is ellátott nyílászárókkal. A külső nyílászárók alumíniumból készülnek, távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítéssel, ami külön kiemeli a korszerű épületek között is.

A lakáskínálat változatos, és egészen biztos, hogy itt mindenki megtalálja a saját igényeinek leginkább megfelelőt. A legnépszerűbb nappali + 1 hálószobás lakásoktól kezdve, a családosok számára is kedvelt nappali + 2 hálószobás lakásokon át a könnyen kiadható stúdiólakásokig bármilyen típusú ingatlan megtalálható itt.

A penthouse lakást választók esetében hatalmas tetőterasz is kapcsolódik az ingatlanhoz, ugyanakkor a legtöbb lakás is erkélykapcsolatos. Az autóval rendelkezőknek sem kell aggódnia, mert a földszinten biztosított a parkolás, illetve a -1-es szinten egyaránt kialakítottak parkolóhelyeket, ahol több elektromos töltővel is rendelkezik. A földszinten továbbá kerékpártárolók találhatók és külön tárolók is megvásárolhatóak a lakásokhoz. A környezettudatosságra figyelve a szelektív hulladékgyűjtést is segíti a beruházás a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtők segítségével, amik szintén a földszinten kaptak helyet.

Összegezve tehát a Fiumei Residence lakásaiban tökéletesen ötvöződik a zöld szemlélet, a korszerű műszaki megoldások és az élhetőség. Emellett pedig a pezsgő belváros minden előnyét is élvezheti, aki itt vásárol magának ingatlant. A különösen jó hír pedig, hogy 2023 első negyedévében már átadásra is kerülnek a lakások így a beköltözés is hamarosan megtörténik.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)