Mi megmutatjuk a tökéletes ingatlanhirdetés titkát! Nem is gondolná milyen egyszerű!

Az első benyomás nem csak az ismerkedés során tud döntő jelentőséggel bírni, de ingatlan hirdetésnél is kulcsfontosságú szerepet kap, hogy milyen képet közvetítünk kifelé. Hiszen ez határozza meg, hogy az érdeklődő valóban szeretné személyesen is megtekinteni az adott ingatlant vagy tovább kattint a következő hirdetésre. Szeretnéd tudni a tökéletes ingatlanhirdetés titkát, ami egészen biztos megragadja a figyelmet? Mi most beavatunk pár belsős információba!

Napjainkban elképesztően könnyű egy hirdetést feladni, kiválasztjuk valamelyik vagy akár több ingatlan hirdető portált is és 5 perc alatt már lehet is készíteni egy hirdetést, pár fényképpel, 4-5 sor informatív szöveggel az ingatlanról és kész is.

De felmerül a kérdés, hogy ez valóban hatékony? Vajon tényleg elérjük ezzel a kitűzött célt? Jó benyomást teszünk ezáltal az érdeklődőkre?

Nem feltétlenül. Gyakran a legalapvetőbb dolgokról is elfeledkeznek az emberek, minthogy olyan fényképeket töltsenek fel a hirdetésekhez, ami jó minőségű, jó megvilágításban, tiszta körülményeket prezentál. A rendetlenség, a sok személyes tárgy nehezíti, hogy az érdeklődő a saját új otthonát lássa bele az ingatlanba.

Ügyelni kell arra is, hogy milyen a leírás, amit a hirdetéshez csatolunk. Egy figyelemfelkeltő címsort követően érdemes egy rövid, 2 mondatos összefoglalót írni, amiben a legfontosabb jellemzőket emeljük ki, majd jó megfogalmazásban, szépen tagolva ismertessük az ingatlan lehető legjobb tulajdonságait. 

Az egyik legfontosabb azonban mégis az, hogy a megfelelő helyen hirdessünk és azt a lehető legimpozánsabban tegyük!

Az ingatlan hirdetési piac egyik vezető szereplője az Ingatlantájoló, ami több mint 15 éves múltjával nem csak megbízhatóságot közvetít, de különösen egyedi és kedvező ingatlan hirdető csomagokkal várja azokat, akik értékesíteni szeretnék ingatlanjukat.  

A pénzedért itt a lehető legjobb minőséget kapod!

Mit is takar ez valójában? Egyszerű! Nálunk a hirdetésed kiemelésére több opció is adott. Választhatsz kiemelést akár 14 napra is, de a 30 napos csomag is csupán 9.990 Ft-ba kerül, ami máshol ennek a többszöröse is lehet. 60 napos kiemelésre is van lehetőség, ami szintén rendkívül kedvező a maga 16.900 Ft-jával és még 120 napos csomag is elérhető, ami mindössze 49.900 Ft-ért lehet a Tiéd. Ha körülnézel más ingatlanhirdető portálokon, akkor ezek az összegek 29.990 Ft-nál kezdődnek és a több hónapos csomagok ára akár 100 000 Ft felett is lehet. Az igazán kedvező ajánlat pedig, hogy a fent említett árak a budapesti és a Pest megyei, 21 millió forintnál magasabb ingatlanokra értendőek, a más megyékben található és olcsóbb ingatlanokra ennél is kedvezőbb csomagok állnak rendelkezésre. 

Jó-jó, de “én ingyen szeretnék hirdetni” – merül fel sokszor a kifogás.

Az Ingatlantájolón ez is megoldható, de gondolj csak bele! A kiemelések valóban pénzbe kerülnek, ugyanakkor az eladási folyamat sokkal gyorsabbá válhat és ezáltal hosszútávon plusz időt, energiát és pénzt is spórolsz. Ráadásul az Ingatlantájolón számos előnye van a kiemeléseknek.

20 db képet tölthetünk fel az adott ingatlanról, amihez az is hozzájárul, hogy az egyes képeket kiegészíthetjük feliratokkal, mint például “Kitűnő vétel” vagy “Alacsony rezsi”, esetleg “Tehermentes”. Ezek nem csak arra alkalmasak, hogy sokkal láthatóbbá tegyék az ingatlant a találati listában, de pozitív első benyomást is keltenek az érdeklődőkben. 

Social media megjelenés: Manapság már sokkal többen és gyakrabban használják a Facebook-ot, és a megfelelő hirdetői csomag kiválasztásával mi ezt is megtesszük. Ez pedig kiegészül azzal, hogy a partneroldalainkon további ajánlódobozokban is megjelentetjük a hirdetését (pl.: mfor.hu, infostart.hu, privatbankar.hu)

Cikk is íródhat az ingatlanáról!

Különleges ajánlata az Ingatlantájolónak, hogy az ingatlanáról profi, újságíró kollégák cikket is írnak, ami az Otthontérkép Magazin felületén jelenik meg, ami pedig további többezres megtekintést eredményez.  Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a hirdetés feladást követően olyan hirdetői csomagot választ, ami tartalmazza a cikkírást. Az elkészült cikk pedig szintén megjelennek a partneroldalakon is, és Önnek mást sem kell tennie csak hátradőlni és várni az érdeklődőket.  

Szeretné, hogy a találati listákon az első helyre kerüljön? Az Ingatlantájolón ez is az ön kezében van!  Licitáljon az első helyekre és tegyen egy próbát az Ingatlantájoló rendkívül innovatív és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatásával. Ezzel még az ingatlanirodákat is könnyűszerrel megelőzheti!

3 szintű licitrendszer, hogy folyamatosan a magadénak tudd az első helyet!

A kreditek vásárlásával lehetőség nyílik arra, hogy a listoldalak élén jelenjen meg a hirdetésed, mert a 3 szintű licitrendszer alapján a helyi és különböző szűréseknek megfelelően azok a hirdetések kerülnek a listaoldalak legelejére, akik a legtöbb kredittel rendelkeznek. Ennek köszönhetően az ingatlanközvetítő cégekkel is képes lehet bárki lépést tartani, sőt akár megelőzni is. Az első helyre pozícionálás mindössze azon múlik, hogy mennyi kreditet vásárolsz, és ezáltal az érdeklődők is nagyobb valószínűséggel találnak rá a hirdetésedre.

Euróban is megadható az ingatlan ára!

Ez különösen kedvező lehet, mert rengeteg külföldi érdeklődő is fel szokta keresni az Ingatlantájolót, akik főleg Budapest belső kerületeiben valamint a Balaton környékén vásárolnak  előszeretettel ingatlanokat, de nagyobb szokott lenni az érdeklődés az osztrák határ környékén is. Az árfolyamveszteséget könnyen el lehet kerülni azáltal, hogy euróban adjuk meg az ingatlan árát, ráadásul az árak összehasonlíthatóak is lesznek. Ez azt jelenti, hogy a rendszer az MNB napi árfolyam adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlan árát és az ár szerinti listázás során a találatok pénznemektől függetlenül sorrendben lesznek.

Az ingatlanát szeretné népszerűvé tenni a külföldi célcsoport számára is? Akkor hirdessen euróban! Az Ingatlantájoló rengeteg egyedülálló szolgáltatása mellett, erre is van lehetőség!

Mindez pedig gyorsan és egyszerűen!

Az előnyök kiegészülnek azzal, hogy az Ingatlantájoló gyorsan töltődik be és a hirdetés feltöltése is mindössze pár percet vesz igénybe. Ráadásul az Ingatlantájolóra való feltöltést követően nem is egy, de azonnal 2 oldalon is megjelenik a hirdetés méghozzá ingyenesen, ezáltal az ingatlantajolo.hu és az otthonterkep.hu felületén is megtalálhatják önöket az érdeklődők. 

Ennél kedvezőbb ajánlatot keresve is ritkán talál bárki!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

© 2024 (v2.202102)