Szeretne egy gyönyörű, tágas kertvárosi házat? Van egy jó hírünk: itt a rezsi is alacsony!

Bár a jelenlegi rezsiárak mellett a legtöbben a kislakásokat keresik, mégis vannak, akiknek valamilyen oknál fogva mindenképp szükségük van egy hatalmas ingatlanra, mégsem szeretnének a meghatározott limit felett rezsit fizetni. Nagycsaláddal, két generációval költözne? Vállalkozásra is alkalmas ingatlant keres? Akkor mai cikkünk Önnek szól! Kérem, nézze meg ezt a csodás, napelemmel, napkollektorral, úszómedencével, szaunával, edzőteremmel, központi porszívóval, kandallóval felszerelt, napsütötte kertvárosi házat!

A XV. kerületi családi ház a Molnár Viktor utca vonzáskörzetében található. Ha autóval indulunk útnak, pár percen belül elérhető az M3-as bevezetője, és nincs messze a Pólus Center, az Ázsia Center sem. Ezen kívül több óvoda, általános iskola és játszótér közelsége teszi családosok számára ideálissá ezt az ingatlant.

A tágas családi ház 2002-ben épült, 2015-ben műszakilag és esztétikailag is felújításra került. Az ingatlan méreteinél fogva is ideális nagycsaládosoknak, ugyanis 377 nm-es, de két generációnak is tökéletes, hiszen két szintjén két önálló, lépcsőházból külön-külön megközelíthető lakás kapott helyet. Mindkét lakrész tágas nappalival, konyhával, 3 hálószobával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik, mindkét fürdőszobában sarokkád, hidromasszázs zuhanykabin és WC nyújtja a dupla komfortot.

Ezen kívül az ingatlan ideális akkor is, ha az egyik lakrészt például kiadná, vagy vállalkozást indítana benne, ugyanis az emeleti lakrész jelenleg is irodaként funkcionál. De akár az egész épület lehet cégközpont vagy orvosi rendelő is, különösen, hogy a lakásból is megközelíthető, fűtött garázsában 3 autó, ezen kívül a saroktelken való elhelyezkedésének köszönhetően, a kertben még további 4 autó tud kényelmesen parkolni, sőt a belső-külső parkolás még teherautóval is lehetséges. Ráadásul a környéken ingyenes a parkolás, és a ház körül további autókkal megállhatnak, akik ide látogatnak.

Mindezekért pedig dokumentáltan alacsony rezsit kell fizetnie, erről minden eddigi számla rendelkezésre áll. Rezsije még akkor sem lesz magas, ha vállalkozását üzemeltetné itt, és piaci árat kell fizetnie, a melegvíz-előllítás költségét ugyanis napkollektor, az elektromos áram költségét pedig napelem segít alacsonyan tartani. Mindezeken túl a fűtésre egy Viessmann fűtési rendszer, valamint a minden szobában felszerelt hűtő-fűtő klímák is rásegítenek. Illetve a nappaliban egy gyönyörű kandalló teremt nemcsak kellemes meleget, de meghitt hangulatot is a hideg, téli estéken.

És akkor az extrákról még nem is beszéltünk, hiszen a ház szépen parkosított, a magas kerítésnek köszönhetően teljesen intim kertjében egy fedett-nyitott, vízforgatós úszómedence található, az alsó lakószinten pedig egy zuhanyzóval is felszerelt 4 személyes finn szauna kapott helyet, ahonnan néhány lépés csak az úszómedence. A kertben ezen kívül található még egy grillezőhely, a kert gondozását pedig kiépített automata locsolórendszer segíti.

A kertbe motorizált, távirányítható kapukon keresztül juthatunk be, az alagsorban elhelyezkedő garázshoz automatizált külső megvilágítású autólehajtó vezet, az ingatlan biztonságát pedig kiépített riasztó- és kamerarendszer biztosítja. Az épület minden egyes helyiségében az egyik nyílászáró szúnyoghálóval felszerelt. A tisztaságot központi porszívó is szolgálja.

Ha érdekli Önt egy kertvárosi, tágas, sokoldalúan kihasználható, mégis alacsony rezsijű ingatlan, akkor tekintse meg az alábbi videókat, a csatolt alaprajzokat, majd nézze meg személyesen is ezt a családi házat, amely teher- és permentes és rövid időn belül birtokba vehető.


A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)