Kényelem és természetközelség: két egyedülálló ingatlanprojekt varázsa

Jelenleg a Bayer Construct nevű tőkeerős és hatékony ingatlanfejlesztő cégcsoport két egyedülálló lakóparki beruházáson dolgozik, melyek számos előnyös tulajdonsággal és kedvezményekkel várják az érdeklődőket. A Balance Garden és az Elite Park II-III. lakóparkok építése a tervezett menetrend szerint zökkenőmentesen halad és lendületesen fejlődik, így mindenki számára vonzó lehetőséget nyújtanak.

Balance Garden

Az újszerű megoldások széles skálájával kényezteti az új lakókat a már több mint 70%-os készültségi fokon álló projekt. A D épületben a burkolások lassan befejeződnek, míg a C épületben már elkészültek a vizesblokkok burkolásai. A következő hónapban az A és B épület építése következik. A homlokzatok a C és D épületeken színezést igényelnek, majd az állvány átkerül az A és B épületekre, hogy ott folytatódjon a homlokzatszigetelés munkafolyamata.

Az ideális elhelyezkedésen túlmenően a Népliget közelében található lakópark kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A helyi és távolsági buszok gyakran közlekednek, valamint a villamosok és az M3-as metró megállója is könnyen elérhető, ami lehetővé teszi a főváros többi pontjának egyszerű megközelítését. A lakóparkot zöld kert és csendes utcák veszik körül, amelyek kellemes környezetet teremtenek az itt lakóknak. Jelenleg az épületek építése zajlik, és hamarosan kész lesznek, hogy befogadják az új lakókat.

Az idei év szeptember végére tervezett átadással már beköltözhetővé válnak az épülő lakások, amelyek ütemterv szerint haladnak, így pontos átadásra lehet számítani. Az érdeklődőknek érdemes mielőbb választaniuk a még szabad lakások közül.

Az épülő Balance Garden lakóparkot környezettudatos szemléletmód vezérli az építkezés kezdete óta. Az ingatlanok kialakításakor az energiatakarékosság az elsődleges szempont volt, figyelembe véve a jelenlegi gazdasági helyzetet és a fenntartható fejlődés fontosságát. A tervezés során többek között napkollektorokat, hőszivattyús rendszert, valamint magas minőségű szigetelést alkalmaztak, hogy a lakók kényelmesen élhessék mindennapjaikat, miközben csökkentik a környezetre gyakorolt hatásukat.

A Balance Garden összesen 298 lakást kínál, amelyek 7 emeleten helyezkednek el. Az épületegyüttes 3 különálló épületből áll, amelyek az első és a második szinten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét külön válnak. Ennek köszönhetően a harmadik emeletnél az átkötő részeknél tetőkert is kiépítésre került. A földszinten található 23 lakáshoz kizárólagos használatú kert tartozik, amelyek igényesen lettek kialakítva, míg az összes többi lakás erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

A lakóparkban változatos méretű lakások vásárolhatóak meg, akár 1-2 szobás kisebb lakásoktól egészen a nagyobb, 3-4 szobás lakásokig. A lakások közötti közlekedést a liftek teszik lehetővé, az épületek bejáratánál pedig barátságos lobby fogadja a vendégeket, mely kellemes beszélgetések helyszínéül szolgálhat.

Elite Park II-III.

Az Újbuda szívében, a Dunához közel, egy új beruházás épül, mely kiváló elhelyezkedése és energiatakarékos jegyei miatt figyelemre méltó befektetésnek számít. Az alacsony fenntartási költségek mellett a modern épületgépészeti megoldások alkalmazása a lakásokban tovább fokozza az ingatlanok értékállóságát, így a jövőben is garantált marad a megtérülésük.

Az építkezés folyamatosan halad az ütemterv szerint, és már mindkét ütem elérte a szerkezetkész állapotot, a végleges épületkomplexum pedig 2024 júniusára teljes egészében elkészül. Az Elite Park 2-3. remek lehetőséget kínál azoknak, akik minőségi otthonban képzelik el a jövőjüket egy kellemes, nyugodt környezetben.

A lakópark számos előnyös tulajdonsága közé tartozik az energiahatékonyság, amely manapság különösen nagy jelentőséggel bír. Az egyedülálló, 16 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés, valamint a modern nyílászárók és távhőrendszer garantálják, hogy a fenntartási költségek különösen alacsonyan maradjanak. Emellett minden lakáshoz saját mérőóra tartozik, amely lehetővé teszi a fűtési költségek pontos mérését.

Álmai otthonát vásárolhatja meg, amelyben split klímaberendezés található. Ez további előnyöket biztosít az év bármely szakaszában. Emellett a lakásokba a gépesített konyhabútor, az előszobabútor és a fürdőszobai bútorok, szaniterekkel együtt, szekrényes kivitelű mosdókkal kerülnek beépítésre.

Az ingatlanok mérete rendkívül változatos, így a leendő tulajdonosok széles választék közül választhatnak, kezdve a 28 m2-es stúdiólakásoktól egészen a 150 m2-es, több hálószobás ingatlanokig. A nagyobb, 2-4 hálószobás lakások pedig alkalmasak lehetnek CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénylésére is. Tavasztól pedig lehetőség nyílik a már kiválasztott lakás helyszíni megtekintésére.

Az ingatlanok többségéhez erkély vagy terasz is tartozik, és az emelettől függően akár tetőteraszos lakások is megvásárolhatóak, így akár egy kisebb magánkert kialakítása is megoldható. Ennek köszönhetően a baráti összejövetelek és családi délutánok mindig önfeledten, kellemes környezetben tölthetőek el.

A cikk megjelenését a Balance Garden és az Elite Park II-III. fejlesztője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)