Óbudai álomotthon: környezettudatos és panorámás lakópark a természet lágy ölén

Az idilli Római-part mindig is a fővárosiak kedvenc kiruccanási célpontja volt, ahol a vadregényes folyópart, a hangulatos éttermek, a remek futóútvonalak és játszóterek között mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódást. Érkezzünk akár baráti társasággal, a kutyánkkal, a futó- vagy bringás barátainkkal, tervezzünk egy laza fröccsözést, egy teniszpartit vagy éppen valamilyen vízisportot – itt minden elérhető. Nem véletlen a környék népszerűsége: nemigen tudunk olyan területet mutatni a fővárosban, ahol csodálatos természeti környezetben ennyiféle ember találja meg a számításait.

Ez pedig azonnal megmagyarázza, miért lett a környék Budapest egyik legnépszerűbb lokációja a lakáskeresők körében, és hogyan képes Óbuda még a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben is az átlagnál jobban teljesíteni.

Az óbudai életérzésre vágyók számára lehet érdekes az épülő Buda Bright lakópark, amely a Duna-parttól mindössze karnyújtásnyira található, és amely környezettudatos műszaki megoldásaival nem csupán a mai kor kényelmi követelményeinek felel meg, hanem a fenntarthatósági szempontoknak is. A Buda Bright lakópark tökéletes egyensúlyt kínál a dinamikus városi élet és a nyugodt természeti környezet között.

A 316 darab különböző méretű és elrendezésű lakás között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, a stúdiólakástól a háromszobás, teraszos családi lakásig. A klimatizált otthonokban, a felsőbb emeletekről lélegzetelállító panoráma tárul a lakók elé a budai hegyekre és a városra.

Az épület energiahatékony megoldásai nemcsak alacsony rezsiköltséget, de a lakópark ökológiai lábnyomának csökkentését is lehetővé teszik. A hőszivattyús hűtés-fűtés és a töltőállomások az elektromos autók számára mind azt bizonyítják, hogy a fejlesztők nemcsak a jelen, hanem a jövő igényeit is figyelembe vették.

A lakópark területén található közös kert hozzájárul a lakók életminőségéhez. A biztonság is kiemelt szempont a Buda Bright lakóparkban, ezért a komplexumban okos térfigyelőrendszert alakítanak ki. A zárt parkoló és a garázsok tovább növelik a lakók biztonságérzetét.

A Buda Bright lakópark az Indotek csoport beruházásában épül, és annak ellenére, hogy az átadásig még egy év van hátra, a lakások háromnegyede már gazdára talált. Ezt segíti a a kedvező 20%+80% fizetési konstrukció is, és az, hogy a 40 négyzetméter fölötti lakásokra CSOK is igényelhető.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)