Siess, ha az egyik legkiemelkedőbb színvonalú társasházban szeretnél otthonra találni!

Manapság egyre nehezebb olyan ingatlant találni, ami minden igényt kielégít. Fontos, hogy energiatakarékos jegyekkel legyen felruházva, jó lokációval rendelkezzen, és természetesen az ára se szálljon az egekbe. Mi most megtaláltuk azt a társasházat, ami ezekkel a tulajdonságokkal mind rendelkezik.

A XIII. kerületi új társasház a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinteken lévő lakásokhoz tetőterasz tartozik.

A Kucsma utca 7-9 projekt mind a családosok, mint a fiatalabb lakáskeresők körében népszerű, hiszen a lakások kifejezetten nekik lettek tervezve. Tágasak, világosak, a saját kertkapcsolat pedig már csak hab a tortán. Ebben a társasházban az árak sem szálltak el, mindemellett természetesen a családoknak igen kedvező CSOK támogatást is igénybe tudod náluk venni. Egy ilyen új lakás esetében nem csak a korszerű technológiának köszönhetően spórolhatunk rengeteget, de környezetkímélő módon közel nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget, ami manapság a lakás vásárlásnál egy igen nagy adomány.

A környezettudatosság jegyében kettő korszakoltó beruházás is megvalósításra került. Ezek közül az egyik a napkollektorral támogatott fűtési rendszer, mely lehetővé teszi, hogy napsütéses időben a használati melegvíz 75%-a pusztán napenergiából kerüljön biztosításra. Másrészt az épületek tetején zöldtető kap helyet, mely többek között humán értéket teremt, továbbá ökológiai jelentőséggel is bír.

Mindezeken túl, a lokációról nem kell sokat említenünk, hiszen a XIII. kerület manapság már az egyik legnépszerűbb, legkiválóbb infrastruktúrával rendelkező budapesti kerület, ami egyszerre kertvárosias, de a belváros is néhány perc alatt elérhető, a Váci úti irodafolyosó pedig rengeteg lehetőséget nyújthat mindenki számára. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát. A kerületben számos iskola, óvoda, szórakozási, és bevásárlási lehetőség is megtalálható, megkönnyítve ezzel a mindennapokat.

Akit igazán érdekel az egyik legkiemelkedőbb színvonalú társasház Budapesten, annak nem érdemes sokat hezitálni, hiszen a projekt várható műszaki befejezése már a nyáron megvalósul, a használatba vételi engedélyt pedig előreláthatólag 2023 IV. negyedévében kapja meg az ingatlan.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)