Duna-parti lakást keresel? Ide azonnal költözhetsz!

Az elmúlt években a vízparti, Budapesten belül a Duna-parti ingatlanok népszerűsége ugrásszerűen megnőtt. Az ok rendkívül egyszerű: az emberek mindenhol egyre inkább a természet közelségére vágynak. A főváros ráadásul abban a szerencsés helyzetben van, hogy itt a Duna-parti városrészek legtöbbje kiváló infrastruktúrával is rendelkezik. Mindezek mellett jó, ha otthonunk energiatakarékos és környezetbarát is. Mai cikkünkben egy olyan új építésű projektet mutatunk, ahol mindez megtalálható, sőt luxusszintű kivitelezéssel párosul.

Vizafogón, a Foka-öbölnél megvalósult Danubio lakópark a magasszintű környezettudatosság, a prémium minőségű kivitelezés és a luxus életérzés és elegancia egyedi és megismételhetetlen ötvözete, amely ráadásul azonnal költözhető lakásokat kínál.

Már a lokáció is önmagáért beszél, hiszen a beruházás, a kiváló infrastruktúrával rendelkező XIII. kerületben, Vizafogón épült, ahonnan a Váci úti irodafolyosó, óvodák, iskolák, bevásárlási-, sportolási- és szórakozási lehetőségek egyaránt könnyedén elérhetőek. A Danubio ráadásul a Foka-öbölnél egy olyan telken épült fel, melyet egyik oldalról a Duna, másik oldalról az öböl, harmadik oldalról a Rákos-patak határol, negyedik oldalán pedig a lakópark saját zöld belső kertje kapott helyet. Ennek okán a panoráma is páratlan, a legtöbb lakást ugyanis úgy tájolták, hogy ablakaik a Dunára, az öbölre vagy a budai hegyekre nézzenek.

De nemcsak elhelyezkedése miatt különleges ez a projekt, ugyanis az egész épületet úgy alakították ki, hogy energiafelhasználása a lehető legalacsonyabb legyen. Már az épület tájolása, formája, elcsúsztatott szintjei is ezt a célt szolgálják, télen a benapozottsága a lehető legnagyobb, míg nyáron a lehető legalacsonyabb. A profi tervezés pedig hőszivattyúkkal egészül ki, így a Danubio lakásainak a rezsije közel nulla, ökológiai lábnyoma pedig az elérhető legkisebb.

A kedvező energetikai értékek és az egyedi természeti környezet pedig exkluzív kivitelezéssel párosul, ahol a hatalmas üvegfelületek és a tágas teraszok határozzák meg a semmihez sem hasonlítható, különleges életérzést.

Ezek után már egyáltalán nem meglepő, hogy a Danubio több nemzetközi díjat is bezsebelt, így például Magyarországon ez volt az első olyan lakóingatlan fejlesztés, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek.

Igazán különleges, prémium kategóriás, azonnal költözhető otthont keres a Duna partján? Ne habozzon, a Danubio lakóparkban már csak 14 szabad lakás maradt, melyek közül az egyik egészen biztosan Önre vár!

A cikk megjelenését a Danubio lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

© 2023 (v2.202102)