Soha nem látott mélyrepülésben a forint! Ezért éri meg euróban eladni ingatlanunkat!

Nap, mint nap a híreket olvasva, lassan már nem is értjük, hogy lehet történelmi mélyponton a forint, hisz tudjuk, hogy akár már néhány órán belül egy újabb történelmi mélypont jöhet. Hogy megáll-e valaha, vagy legalábbis mérséklődik-e ez a drasztikus értékcsökkenés, arról nehéz lenne bármit is jósolni. Ezért aki még menteni akarja a menthetőt, annak érdemes megtakarított pénzét devizában tartani, eladó ingatlanát pedig, ha lehet, eurós áron értékesíteni. Nézzük meg, miért jó, ha ingatlanunkat euróban tudjuk eladni vagy kiadni, és milyen ingatlanokat érdemes egyáltalán így hirdetni!

Külföldi vevő, külföldi ingatlan? Hirdessen euróban!

A nagy értékű ingatlanokra máskor is, de most különösen igaz, hogy hosszabb ideig vannak a piacon, mint a teljesen átlagos lakások, családi házak. A prémium kategóriás ingatlanokra ez pedig még inkább igaz. Mit jelent mindez a gyakorlatban? Azt, hogy a forint ilyen mértékű romlása mellett egy ingatlan rengeteget veszíthet reálértékéből, ha hosszú hónapokig a piacon marad, és természetesen minél nagyobb az ingatlan értéke, annál nagyobb a veszteség is. Ezt küszöbölhetjük ki azzal, ha ingatlanunkat eleve euróban hirdetjük meg, amire Magyarország egyik legnagyobb ingatlanhirdető portálja, az Ingatlantájoló.hu lehetőséget is kínál! Nézzük most, milyen ingatlanokat érdemes euróban hirdetni!

Euróban hirdetni, eladni és kiadni azokat az ingatlanokat érdemes, amelyeknek elhelyezkedése vagy exkluzivitása révén számíthatunk külföldi érdeklődőkre. Azaz Budapest legfelkapottabb belső kerületeiben, a főváros vagy más nagyvárosok egyetemeinek környékén, vagy kiemelt üdülőhelyeken, mint például a Balaton vagy Hévíz helyezkednek el. Ezen kívül érdemes lehet még euróban hirdetni az osztrák- vagy horvát-, szlovén határ mentén elhelyezkedő ingatlanokat, illetve a külföldi ingatlanokat is. Az Ingatlantájolón ugyanis egyedülálló módon, külföldön található ingatlanokat is hirdethetünk.

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

 

Összehasonlítható árak euróban és forintban is

Hogyan működik az eurós hirdetés a gyakorlatban? Nagyon egyszerűen! Az Ingatlantájolón a hirdetésünk feladásakor választhatjuk ki, hogy euróban szeretnék hirdetni, és itt adhatjuk meg az eurós árat. Ezután a hirdetésünk megjelenik, és az általunk megadott eurós ár alatt ott lesz az forintban is, melyet a rendszer automatikusan számol ki az MNB napi árfolyama alapján. Az érdeklődők pedig könnyen összehasonlíthatják a különböző pénznemben feladott hirdetések árait, ugyanis az ár szerinti listázásnál a rendszer attól függetlenül rendezi sorba a találatokat, hogy az árak euróban vagy forintban lettek-e megadva.

Miért érdemes még az Ingatlantájolón hirdetni?

Az eurós hirdetési lehetőségen kívül természetesen még számtalan oka van, amiért az Ingatlantájolón érdemes feladni hirdetésünket. Mutatjuk, melyek ezek!

  • egyszerű és gyors: az Ingatlantájoló hazánk egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portálja, ahol a hirdetésfeladás is rendkívül egyszerűen, mindössze néhány lépésben történik, és nem vesz 1 percnél hosszabb időt igénybe. Ezután rögtön, ingyenesen megjelenik a hirdetésünk, majd választhatunk a különböző hirdetési csomagok közül.

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?

Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmian új

és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.

Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti! 

  • licittel a legjobb helyekért: az Ingatlantájolón hirdetésünk mindig az élmezőnyben maradhat, az Ingatlantájoló nemzetközileg is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszerén keresztül ugyanis kreditjeinkkel licitálhatunk a listaoldalak legelőkelőbb helyeiért.
  • ingatlana akár magazinban is szerepelhet: amennyiben olyan kiemelési csomagot választ, amely a cikkírást is tartalmazza, profi újságíró csapatuk cikket ír az ingatlanról, amely megjelenik az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon (Infostart, Mfor, Privátbankár) is.
  • még számos kiemelési lehetőség: az Ingatlantájolón a felsoroltakon kívül még további kiemelési lehetőségek is várják, így például attól függően, hogy milyen kiemelési csomagot választ, választhat social média kiemelést, illetve hirdetése partneroldalainkon ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)