Valóságos paradicsom: vízparti séták, arborétum és kényelem vár Tata üdülőházaiban

Tata közkedvelt város azok körében, akik szeretik a vízparti sétákat, a természetközeliséget valamint inkább a nyugalmat és kényelmet választják a nagyvárosi nyüzsgés és szmog helyett. Ez egy valóságos paradicsom, ahova akár kikapcsolódni menne, akár életvitelszerűen választaná otthonául, mindenféleképpen jól jár. Mi most a nyári szezonra hangolódva néhány eladó üdülőházat kerestünk.

Horgász ház a Derítő-tónál

Kellemes hangulatú horgász ház várja új tulajdonosát Tatán, a Derítő tónál. Saját telek ugyan nem tartozik a horgász házhoz, de annak bérletét az éves közös költség tartalmazza. A közművek teljeskörűen elérhetőek, tehát elektromos áram, víz, csatorna, tv, internet igénybe vehető az ingatlanon belül. A ház egy nappali-konyha-étkezőből, fürdőszobából, hálószobából és teraszból áll. A hálószobába beáradó friss levegő jó éjszakai alvást biztosít. Családosoknak és sporthorgászoknak is kiváló, akár állandó itt lakásra is alkalmas, ráadásul gyönyörű környezet várja az ide költözőket. 

Lehetőségek tárháza az Őz utcában

A lehetőségek tárháza vár az Őz utcában, a tópartnál, Tata városában. Az ingatlan akár irodának, lakásnak vagy éppen nyaralónak esetleg mindháromnak is használható, ezt csupán Ön dönti el! A családi ház belterületi hétvégi ház besorolású, és a Tatai Öreg tó partján elhelyezkedő üdülő övezetben található. Megközelíthetősége rendkívül kedvező, hiszen aszfaltozott úton érhető el, ráadásul közel az autópálya fel- és lehajtó lehetősége, de mégis teljesen zöldövezetben élvezheti az ingatlan kényelmét. Az ingatlan egy dupla telken található, mely egy tulajdonossal bír és így lesz kuriózum ebben az övezetben. Az épületnek kő- és tégla falazata van beton födémmel, földszint, 1 emelet és tetőtér beépítéssel. A külső homlokzati hőszigetelés 14 cm vastagságú, részben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, ami viszont nem, az fa hőszigetelt üvegezéssel. Az ingatlan belső falazata könnyűszerkezetes, szerelt gipszkarton, ami annyit jelent, hogy ha nem felel meg az elosztás, akkor változtatható igény szerint. A különlegessége a háznak, hogy 2 külön álló lakrész is kialakítható külön bejárattal. Fűtése és meleg víz ellátása BOSCH kombi gázkazánnal valósul meg + klímával is fűthet illetve hűthet. Az ingatlan jelenlegi funkciójában irodaházként tölti be a szerepét, külön, nagy légterű tárgyalókkal és szeparált dolgozói egységekkel.

Horgászház saját stéggel

Tata, Derítő tónál eladásra kínálnak egy két különálló lakrésszel rendelkező faházat, amelyek 55-55 m2 nagyságúak, és egy közel 65 m2 nagyságú stég is tartozik hozzájuk. A 2009-ben épült faház üveggyapot szigeteléssel készült, belső része pedig fenyőből. Víz, villany, csatorna, internet szolgáltatás elérhető. Hűvösebb napokon a melegről, nyáron pedig a hűvös szobáról a két éve beépített hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Tetőfedése zsindely. Mindkét lakrész alsó szintjén található konyha, fürdőszoba és nappali, felső szinten pedig egy nagy szoba. Minden bútor és műszaki berendezés a vételár részét képezi. A konyhabútor 2 éve lett felújítva. A házhoz tartozó stég 4 éve lett újjá építve vörösfenyőből. A horgászház teljes berendezéssel és csónakkal együtt eladó. A horgászház befektetésnek is kiváló, hisz kora tavasztól, késő őszig folyamatosan kiadásra kerül és egyszerre 10 embernek biztosít szálláshelyet. Szóval ne habozzon, ez az ingatlan Önt várja!

Látóhegyen barátságos kis nyaraló

Tata Látóhegyen egy 24 m2 alapterületű nyaraló is eladó állapotban található. A nyaraló felújítás után, akár könnyűszerrel lakhatóvá is varázsolható. A tetőtér beépíthető, mivel a födém vasbetonból készült. A ház alatt egy 30 m2-es pince is kiépült. A telek egyszerűen megközelíthető beton úton a Naszályi útról, az utolsó 200 méteren kell csupán murvás úton menni. Az áram be van vezetve a házba, víz pedig kút fúrása után szintén elérhető.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)