Mutatunk néhány kedves lányszoba ötletet

Mire is vágyik a gyerek? Barátnőtől, kirakatokban, üzletekben mind olyan trendeket láthat a gyerek, ami befolyásolja elképzelését a saját szobájáról. Gyerekszoba trendek mindig vannak, a rózsaszín paletta árnyalatai sohasem mennek ki divatból. Mutatunk néhány lányszoba ötletet!

A letisztult lányos színek ötvözete nem csak a falakat lepte el, hanem a kiegészítők is ezekben a színekben virágoznak. Ötletes polcokon heverő játékok vagy kosarakban nyugvó meséskönyvek is a helytakarékosságot és a rendet segítik.

Legyen egy kuckó az ablaknál a lányszobában

Fontos része lehet a szobának az ablaknál levő ülőhely, ami minden kislány kedvence! Ott lehet igazán álmodozni. Ezt a kis helyet fel lehet dobni bármilyen apróbb kiegészítővel: díszpárnával, polccal, terítővel.

lányszoba ötletek párnás ülőhely

Rózsaszín áradat van ebben az újpesti lakás gyerekszobájában is. A gyerekház és más díszítő elem is ebben a színben pompázik. A lakás más helyiségeiről további képeket a fotóra kattintva lehet látni. Ez az otthon szerintünk kiváló lehet kisebb családoknak, hiszen a közelben óvoda és iskola is található.

újpesti lakás

Ennek a felújított budapesti lakásnak a gyerekszobáját is hasonló elképzelések díszítik. Gyakori megoldás a név megjelenítése is a falon, terítőn, vagy szekrényeken. Ez látható az alábbi családi ház gyerekszobájában is. További képekért kattints a fotóra.

budapesti gyerekszoba

Tipikus lányszobát alakítottak ki a következő békásmegyeri panellakásban is fényekkel, díszpárnákkal és játékokkal. A rózsaszín és a szürke dominál ebben az ízlésesen berendezett kuckóban. A lakás többi helyisége is az ötletességről és igényességről árulkodik. A III. kerületi lakás többi szegletéről képeket a fotóra kattintva láthatsz!

Békásmegyeri lakás

Ha a kislány zene, -sport, vagy – művészet kedvelő az sem okozhat problémát, a berendezést illetően. Mindent fel lehet használni arra, hogy megmutassuk a gyerek szabadidős tevékenységének néhány jellemző elemét. Mutatunk néhány stílusos elképzelést!

zene, sport, művészet kedvelő

Külföldi képek forrásai: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)