Költözzön igazi luxusotthonba baráti áron!

Egy háztól, ami az elmúlt években otthonunkká vált nagyon nehéz megválni. Még nehezebb az elválás akkor, ha annak idején saját részre építettük, és az egész család számára tökéletes kényelmet és luxust biztosított.

Hogy mi viheti rá az embert arra, hogy mégis eladjon egy ilyen otthont? Egy visszautasíthatatlan külföldi munkalehetőség, annak az esélye, hogy gyermekeink külföldön tanulhatnak, és így várhatóan többre viszik majd az életben, bármely szülőt arra ösztönözhet, hogy merjen egy nagyot lépni.

Ekkor pedig a szeretett otthontól sajnos meg kell válni. Egy ilyen családi ház került most eladósorba, az agglomeráció egyik legkedveltebb településén, Szadán. A Gödöllő és Veresegyház között elhelyezkedő településről az M3-as autópályán autóval, de vonattal és busszal is gyorsan be lehet érni a fővárosba, ha valakit odaköt a munkája. Munkaidőn kívül azonban a természet közelségét élvezheti, aki ezt a kertvárosi házat választja új otthonának.

A 2000 nm-es telken elhelyezkedő családi ház hatalmas, gondosan megtervezett és szépen gondozott kertje közvetlen kapcsolatot kínál a természettel. A kertben található egy gyümölcsdomb eperlépcsővel, cseresznye-, dió- és ringlófával, a kert dísze pedig egy díjnyertes ezüstfenyő. A felsoroltakon kívül egy kerti lugas étkezővel és egy kemencével, grillsütővel és borhűtővel felszerelt kerti konyha is motiválja az embert, hogy szabadidejét kint töltse.

A gyerekek kikapcsolódásáról egy játszótér és tavasszal-ősszel egy trambulin gondoskodik. A trambulint nyáron egy medence helyettesíti, melynek vizét napkollektor fűti. A kert gondozásában a telepített szivattyúval rendelkező fúrt kút, az öntözőrendszer és egy fűnyírótraktor segít.

De rossz idő esetén sem kell a házban unatkozni, hiszen a nappaliban egy házimozi rendszer vetítővászonnal, a luxus színvonalú fürdőszobában pedig egy szauna szolgálja a kikapcsolódást. Ha pedig kimozdulnánk otthonról, Veresegyházán a Medveotthon, termálfürdő, strand és uszoda, Gödöllőn a Sissi kastély, Mogyoródon az Aquaréna és a Hungaroring nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

És ez még nem minden, a 2003-ban minőségi anyagok beépítésével épült ház összesen 206 négyzetméternyi alapterületen, amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, vendég WC-vel, gardróbbal és mosókonyhával várja új lakóit. Fűtéséről gázcirkó, hűtéséről klíma gondoskodik.

A házhoz tartozik még egy 43 nm-es terasz, a garázsban pedig 2 autó is kényelmesen parkolhat. A 2 autó mellett bicikli liftek biztosítják, hogy a kerékpárok számára is legyen hely, de egy műhelypult is kényelmesen elfér, melyhez 3 fázis és 380V nagyfeszültség biztosítja az elektromos ellátást. A garázskapuk csakúgy, mint a kertkapu távirányítással nyílnak, a saroktelek utcai oldalát 2 m magas akácfakerítés határolja, a ház biztonságáról pedig távfelügyeletre bekötött riasztórendszer gondoskodik.

Egy csodás otthonról van tehát szó, melyben minden adott ahhoz, hogy egy család kényelemben és luxusban élhessen, méghozzá a ház adottságaihoz képest igen kedvező áron.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)