Pihenj meg te is a gyümölcsfák árnyékában!

Hol lenne jobb hűsölni ezeken a forró napokon? Az alábbi újszerű állapotban levő budapesti családi ház helyiségeiben mindezt megtehetjük a termő gyümölcsfák árnyékában, de még az emeleti teraszon is, ahol elbújhatunk ha szeretnénk a lombkorona árnyékában. Sashalom egy csodás környezetet nyújt ennek a körbejárható, 2 szintes háznak. A 2 önálló lakás bármikor egybenyitható, ezért ez csak az igényeken múlik. Nyolc évvel ezelőtt a lakást teljes körűen felújították, minőségi anyagokkal.

Az otthon kiváló közlekedéssel is rendelkezik az Örs vezér tere autóval 10, tömegközlekedéssel pedig 15 perc alatt elérhető, a belváros pedig 30 perc alatt! A közelben sok hasznos szolgáltatás és lehetőség van.

Sashalmi családi ház

A méretes otthon nagy gondozott kerttel, termő gyümölcsfákkal, önálló garázzsal és kerti tárolóval ellátott. Van egy 66 nm-es szeparált, hangulatos emeleti terasz, ahol kiválóan ellehetünk tavasztól késő őszig, de ha  kedvünk tartja, akkor az árnyékban is sziesztázhatunk.

eladó családi ház

A belső terek modern bútorokkal és gépekkel vannak berendezve. A nagyobb lakásban a nappali és a hálószobák mellett 2 fürdőszoba, gardrób is található, na meg a szeparált 60 nm-es terasz is, amihez a hálóból és a lépcsőházból is kijuthatunk. A kisebb lakásban hálószobát, fürdőt és közlekedő helyiséget találunk. Az 50 nm alapterületű rész a kerti teraszhoz kapcsolódik.

A ház stílusos megoldásokban sem szenved hiányt, a képen látható kis ülőhelyek nem mutatnak rosszul! Az otthonban a drapp, a vörös és a barna színek dominálnak. Mesés percek garantáltak!

eladó ingatlan

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

© 2024 (v2.202102)