Jó hatással van a lakásárakra a Városliget

Fantasztikusan felújított lakásokat találtunk a Városliget vonzáskörzetében, ahol a garzonoktól a 60 négyzetméter feletti ingatlanok kategóriájáig mindenütt érezteti jótékony hatását a Vajdahunyad vár, a földalatti, a Keleti és az M3-as közelsége. 

Bár a Liget Projekt jókora felfordulást okoz(ott) a környéken, a Városliget közelségének jótékony hatása továbbra is vitathatatlan az itteni ingatlanárakra. Természetesen további emelkedés várható, ha elkészülnek a tervezett múzeumok és egyéb létesítmények, azaz véget érnek a munkálatok. 

A Városliget környékének rengeteg előnye van infrastrukturálisan, hiszen

  1. közel az M3-as autópálya,
  2. a Keleti pályaudvar,
  3. az Állatkert,
  4. a földalatti
  5. és persze a télen-nyáron elbűvölő Vajdahunyad vár, 
  6. no meg a Városligeti-tó.

Ajánlunk egy igazán szép garzont, egy közepes méretű és egy 60 négyzetméter feletti eladó lakást az aktuális kínálatból.

29,99 millió forintért eladó a Szinva utcában ez a 35 négyzetméteres ékszerdoboz.


Kattints a képre még több fotóért!

Lakberendező tervei alapján teljes körűen, átgondoltan újították fel az ingatlant műszakilag és esztétikailag egyaránt. Újak a nyílászárók, a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték rendszer, a burkolatok és a szaniterek is. A fűtésről gazdaságos elektromos panelek gondoskodnak.

A Rottenbiller utcában 32 millió forintért kínálják ezt az 50 négyzetméteres, egy plusz félszobás lakást egy Ybl Lajos tervezte épület 3. emeletén.

Kattints a képre még több fotóért!

Lift, felújított homlokzat és közös kert is várja az új tulajdonost, utóbbi a belső udvarban.

Tágas, nagy belmagasságú (galériázható), benapozott nappali, 2014-ben teljes körűen felújított fürdőszoba, szintén nemrég cserélt nyílászárók és villanyvezetékek.

Jó választás lehet. 

Szintén a Rottenbiller utcában 48,99 millióért hirdetik ezt a 63 négyzetméteres, 2 és félszobás, rendkívül jó adottságokkal rendelkező lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

Világos, csendes, utcára néző, lakberendező által tervezett, teljes körűen felújított, élhető terekkel rendelkező ingatlan egy liftes házban, nem messze a Garay vásárcsarnoktól, az Aréna Bevásárlóközponttól vagy éppen a megújult Baross tértől.

Éjjel-nappal kiváló közlekedés, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosogatógép, mosógép).

Akár egy 3 tagú családnak is kényelmes otthon lehet!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)