Bájos házikók, ahova ősszel is elbújhatsz!

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a nyaralók kizárólag a nyári szezonban tehetnek jó szolgálatot. Erre azonban most rácáfolunk, és mutatunk pár olyan szuper helyet, ahova biztosan szívesen ruccannál ki te is egy kellemes őszi hétvégére!

Temérdek olyan hely van Magyarországon, ahova az őszi és téli hónapokban is érdemes ellátogatni, hiszen a kikapcsolódáshoz és pihenéshez nem kell 30 C°, sőt! Szerencsére egyre több helyen ismerik fel, hogy az év és a turista szezon nem feltétlenül csak három hónapból áll, így fesztiválokat, eseményeket szerveznek, melyekkel érdeklődők tömegeit képesek bevonzani. Nem is beszélve arról, hogy az őszi természet önmagában is elragadó és rengeteg jó programlehetőséget kínál.

Összeszedtünk néhány csodás helyet, ahol a nyári szezonon kívül is van élet és ahol érdemes nyaralóba fektetni!

Őrség

Nyugat-Magyarország különleges gyöngyszeme, ami csodás tájaival és különleges hangulatával nyűgözi le az embert. Egyik legismertebb települése Kondorfa, ahol ez a bájos, 85 négyzetméteres jó állapotú családi ház áll.

 

Balaton

Az ország nagy kedvence a Balaton, ami nem csak nyáron, de télen is változatos programokat kínál. Balatonkenesén várja új tulajdonosát ez a hatalmas luxus családi ház, amihez medence, borospince, jakuzzi és óriási terasz is tartozik.

 

Hajdúszoboszló

A fürdőjéről híres városka igazán jó választás, ha valaki olyan helyen szeretne nyaralót vásárolni, ahova az év minden szakában elutazhat. A gyógyfürdőtől mindössze 1 km-re található ez a nyaralóból átminősített családi ház, ami állandó lakhelyként is megállja a helyét!

 

Dunakanyar

Egy kiadós őszi erdei sétának nincsen párja! Egy biztos, hogy aki a Dunakanyarban vesz hétvégi házat, annak nem kell majd szűkölködnie a gyönyörű túraútvonalakban és a panorámában. Verőcén várja új lakóját ez a picike, némi felújítást igénylő házikó, ahonnan ilyen csodás kilátásban lehet részünk!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)