Siófoki luxus álomotthon várja, közel a Balaton partjához

Mindig népszerű volt a tó, de a járványhullámok óta egyre többen keresnek ingatlant a Balaton partján. Legyen szó állandó lakhelyről, nyaralóról vagy befektetésről, a déli part kiváló helyszínként szolgál. Ennek “fővárosa” Siófok rengeteg lehetőséget rejt magában, mivel egyik része maga a pörgés, a másik településrésze pedig maga a nyugalom. Itt ingatlantulajdonosnak lenni minden szempontból igen kedvező. Ma egy Ezüstparthoz közeli, siófoki családi házat mutatunk, ami többek közt a partközeli elhelyezkedése és a mérete miatt is tökéletes lehet.

Az Ezüstparttól mindössze 5 perc sétatávolságra található ez a csodaszép családi ház. A kétszintes luxus ingatlan elhelyezkedése és mérete miatt nem csak állandó otthonnak, de befektetésnek is tökéletes. Frekventált lokációja ellenére egy igazán csendes, forgalommentes utcában épült.

A közelben vendéglők, éttermek, kávézók és több bevásárlási lehetőség is adott. Csupán 10 perc alatt megközelíthető a vasútállomás, ahonnan egyszerűen elérhető Budapest. A fővárosba azonban autóval is kevesebb, mint másfél óra alatt eljuthatunk.

Siófokon nem csak otthonnak és nyaralónak érdemes ingatlant keresni, hanem befektetésnek is. Ez a kétszintes családi ház tökéletes mindegyik elképzelésnek, hiszen a strandtól csupán 5 percnyi sétára van. A 360 négyzetméteres ház alsó szintjén 3 kisebb szoba, nappali, konyha, kamra, étkező és egy mellékhelység kapott helyet.

Az emeleten 3 különálló lakrész került kialakításra, melyekből az egyik háromszobás, a másik pedig kétszobás. Mindegyik saját fürdőszobával ellátott. E felett még egy toronyszoba helyezkedik el, amely jelenleg kártyaszobaként funkcionál, azonban szinte bármi kialakítható benne.

A ház a hatalmas üvegfelületű, hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően rendkívül világos. A konyhában gépesített konyhabútor várja az új tulajdonost. A nappaliban gyönyörű parketta, a hálószobákban laminált padló, míg a többi helyiségben járólap található.

A felső szintre egy csodaszép falépcső vezet, de az kívülről is megközelíthető két impozáns lépcsősoron keresztül. A nappaliból nyílik egy nagy terasz, ahonnan a térkővel burkolt kerten keresztül eljuthatunk a nagy társaság befogadására alkalmas szaletlibe.

Itt egy sütögető hely is kialakításra került, így minden adott ahhoz, hogy a nyári meleg napokon baráti vagy családi összejövetelt tartsunk. A parkosított, 1620 négyzetméteres telken emellett egy fedett autóbeálló és egy kerti szerszámok tárolására alkalmas faház is található.

A mesés családi ház a Balaton parthoz közeli elhelyezkedése, kialakítása és mérete miatt ideális nagy családok és többgenerációs családok számára, de cégeknek és kiadási céllal is megvásárolható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)