Töltse a jövő évet új álomotthonában, a spanyol riviérán!

Új év, új tervek? Közeleg az új esztendő, amit minden évben nagy vágyakkal és tervekkel várunk. Sokak listáján már hosszú évek óta szerepel egy tengerparti otthon pedig, ha jobban utánajárunk hamar kiderül, hogy nem is olyan elérhetetlen, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Most közelebb hozzuk vágyait és mutatunk egy elérhető árú elképesztően szép ingatlant a napfényes Spanyolországban!

Remek lehetőségre bukkantunk, méghozzá Spanyolország egyik legnépszerűbb részén az Alicante tartományban fekvő Costa Blanca-i tengerparton. Costa Blanca neve magyarul annyit tesz ” Fehér part”, hiszen ameddig a szem ellát végtelen fehér homokos partszakaszban gyönyörködhetünk, nem véletlen tehát, hogy sokan az ország legszebb tengerpartjaként emlegetik.

A napfényes Alicantén és környékén még ilyenkor is 15-20 fok között mozog a hőmérséklet, így arrafelé napfényben akkor sincs hiány mikor itthon röpködnek a mínuszok. A környék azonban nem csak napsütéses órákban bővelkedik, a gyönyörű homokos partok jobbnál-jobb éttermekkel, bárokkal vannak szegélyezve, ahol megkóstolhatjuk a mediterrán konyha legjobbjait. Az aktívan kikapcsolódni vágyók kipróbálhatják a vízi sportok szinte minden fajtáját, ha pedig inkább a szárazföldön lazítana, ajánljuk a környék nemzetközileg is elismert golfpályáit.

Ha még ezután sem jött meg a kedve a költözéshez mutatunk Önnek egy olyan álomotthont, ami garantáltan meggyőzi majd!

Egy prémium kategóriás villaparkban kínálnak eladásra több új építésű ingatlant. A lakásokban amerikai stílusú, bútorozott világos nappali található, továbbá 2-3 hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet. A földszinti ingatlanokhoz saját kert, a középső szinteken található lakásokhoz kényelmes méretű teraszok, valamint a legfelső emeleti lakásokhoz lenyűgöző tetőteraszok kapcsolódnak.

A park közös használatú részein hatalmas gondozott kert, játszótér, petang pálya, edzőterem és minigolf áll rendelkezésre. A legközelebbi strand sétatávolságon belül található, ha azonban nem mozdulna ki otthonából egy hatalmas közösségi medence kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Az építkezés már javában zajlik és jövőre el is készülnek a lakások, melyek már lefoglalhatók. Sokakat elijeszthet a spanyolországi ügyintézés, de emiatt egyáltalán nem kell aggódni, az ingatlanokat hirdető Royal Red Propertiessel bármikor felvehetjük a kapcsolatot, magyar nyelven is. A nem régiben megnyílt budapesti irodában személyesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére, sőt amennyiben befektetési célból vásárolna, a kiadásban és az ehhez kapcsolódó ügyintézésben is készséggel állnak rendelkezésre. Ne habozzon, amennyiben felkeltették az ingatlanok az érdeklődését keresse őket már az ünnepek között vagy év elején!

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

© 2024 (v2.202102)