Töltse a jövő évet új álomotthonában, a spanyol riviérán!

Új év, új tervek? Közeleg az új esztendő, amit minden évben nagy vágyakkal és tervekkel várunk. Sokak listáján már hosszú évek óta szerepel egy tengerparti otthon pedig, ha jobban utánajárunk hamar kiderül, hogy nem is olyan elérhetetlen, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Most közelebb hozzuk vágyait és mutatunk egy elérhető árú elképesztően szép ingatlant a napfényes Spanyolországban!

Remek lehetőségre bukkantunk, méghozzá Spanyolország egyik legnépszerűbb részén az Alicante tartományban fekvő Costa Blanca-i tengerparton. Costa Blanca neve magyarul annyit tesz ” Fehér part”, hiszen ameddig a szem ellát végtelen fehér homokos partszakaszban gyönyörködhetünk, nem véletlen tehát, hogy sokan az ország legszebb tengerpartjaként emlegetik.

A napfényes Alicantén és környékén még ilyenkor is 15-20 fok között mozog a hőmérséklet, így arrafelé napfényben akkor sincs hiány mikor itthon röpködnek a mínuszok. A környék azonban nem csak napsütéses órákban bővelkedik, a gyönyörű homokos partok jobbnál-jobb éttermekkel, bárokkal vannak szegélyezve, ahol megkóstolhatjuk a mediterrán konyha legjobbjait. Az aktívan kikapcsolódni vágyók kipróbálhatják a vízi sportok szinte minden fajtáját, ha pedig inkább a szárazföldön lazítana, ajánljuk a környék nemzetközileg is elismert golfpályáit.

Ha még ezután sem jött meg a kedve a költözéshez mutatunk Önnek egy olyan álomotthont, ami garantáltan meggyőzi majd!

Egy prémium kategóriás villaparkban kínálnak eladásra több új építésű ingatlant. A lakásokban amerikai stílusú, bútorozott világos nappali található, továbbá 2-3 hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet. A földszinti ingatlanokhoz saját kert, a középső szinteken található lakásokhoz kényelmes méretű teraszok, valamint a legfelső emeleti lakásokhoz lenyűgöző tetőteraszok kapcsolódnak.

A park közös használatú részein hatalmas gondozott kert, játszótér, petang pálya, edzőterem és minigolf áll rendelkezésre. A legközelebbi strand sétatávolságon belül található, ha azonban nem mozdulna ki otthonából egy hatalmas közösségi medence kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Az építkezés már javában zajlik és jövőre el is készülnek a lakások, melyek már lefoglalhatók. Sokakat elijeszthet a spanyolországi ügyintézés, de emiatt egyáltalán nem kell aggódni, az ingatlanokat hirdető Royal Red Propertiessel bármikor felvehetjük a kapcsolatot, magyar nyelven is. A nem régiben megnyílt budapesti irodában személyesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére, sőt amennyiben befektetési célból vásárolna, a kiadásban és az ehhez kapcsolódó ügyintézésben is készséggel állnak rendelkezésre. Ne habozzon, amennyiben felkeltették az ingatlanok az érdeklődését keresse őket már az ünnepek között vagy év elején!

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

© 2023 (v2.202102)