Minden igényt kielégítő álomotthonok a Deák Ferenc tér környékén

Budapest egyik legfontosabb csomópontja a Deák Ferenc tér, hiszen a tömegközlekedési lehetőségek – M1, M2 és M3-as metró, a 47-es, 48-as és 49-es villamos, valamint a 16-os és a 100E busz végállomása is itt található – mellett megannyi szolgáltatás és szórakozási lehetőség is adott a környékén. Itt fut össze az Erzsébet tér, az Andrássy út, közel van a Váci utca, a Fashion Street és a Duna-part is. Ha valaki itt lehet egy ingatlan tulajdonosa, akkor kiváló helyen élhet, hiszen minden a közelben van és szinte mindenhova egyszerűen el lehet jutni. Emellett befektetni is alkalmas a közelben fekvő lakásunkat. Mai válogatásunkban a Deák Ferenc tér környékén szedtünk össze gyönyörű, minden igényt kielégítő lakásokat, amelyek igazi álomotthonok.

Nagyjából 6 perc sétatávolságra a Deák Ferenc tértől, a Szent István téren található ez a 2 szobás lakás. A lifttel ellátott műemlék épület legfelső szintjén kapott helyet az ingatlan. A 76 négyzetméteres lakás egészét egy nappali, hálószoba, étkezővel ellátott konyha és fürdőszoba alkotja, és mesés kilátással rendelkezik a Bazilikára. A kiváló elhelyezkedésű otthon felújításon esett át, igény szerint a gépesített konyha és a teljes berendezés is megvásárolható.

A Petőfi tér mögött, a Duna korzón található ez 2+1 szobás, déli tájolású lakás, amely egy felújított, 3 emeletes, függőfolyosós klasszicista épület első emeletén helyezkedik el. A 77 négyzetméteres ingatlanban egy hatalmas amerikai konyhás nappali, 2 szoba és 2 fürdőszoba került kialakításra. A belmagassága 3,5 méteres.

A Március 15 téren fekszik ez a 2+1 szobás lakás. A 84 négyzetméteres ingatlan egy kívül-belül kifogástalanul felújított társasházban található. A lakásban egy hatalmas, 31 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, erkély, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet. 5 éve teljeskörű felújításon esett át, káprázatos panoráma tárul elénk a Dunára és az Erzsébet-hídra. Az ingatlan teljes bútorzattal, gépesítve áll a leendő tulajdonos rendelkezésére.

A Semmelweis utcában épült patinás házban helyezkedik el a következő, 3 szobás lakás. A 93 négyzetméteres, első emeleti ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, egy dolgozó rész, egy nagy fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség és egy gardrób található. Nem csak állandó otthonnak ideális, hanem befektetésnek is, ugyanis Airbnb engedéllyel is rendelkezik.

Az V. kerületi Petőfi Sándor utca és a Pilvax köz találkozásánál található ez a 3 szobás luxus lakás. A 62 négyzetméteres ingatlan egy 5 emeletes, liftes társasház  harmadik szintjén kapott helyet. A lakásban nappali, konyha, valamint 2 hálószoba került kialakításra, a szobákhoz pedig egy-egy saját fürdőszoba tartozik. Egy éve teljes felújításon esett át, melynek alkalmával többek közt renoválták az eredeti fa nyílászárókat, illetve megtörtént a víz- és a villanyhálózat cseréje. A vadonatúj gépesített konyha felszerelése a vételár részét képzi. Annak ellenére, hogy a belvárosban fekszik az épület, autójának mindig lesz helye, hiszen a ház mellett egy sorompóval lezárt részen a helyi lakosok parkolhatnak térítésmentesen.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)