Elkelt az Airport City Logisztikai Park! Mutatjuk ki vásárolta meg!

Új tulajdonosa van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vonzáskörzetében található Airport City Logisztikai Parknak, amely mintegy 44 ezer négyzetméter modern raktárépületet és 8 ezer négyzetméter irodaterületet foglal magában. A csaknem 12 hektáros telken található üzleti parkot nem más, mint a WING vásárolta meg. A CPI csoporttal kötött tranzakció által Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalata egy prémium minőségű ipari parkkal erősíti tovább a pozícióját a budapesti ipari és logisztikai piacon. A tranzakció rekord-alacsony, 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg.

Megvette a WING a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vonzáskörzetében, az Üllői út közelében található Airport City Logisztikai Parkot. A közel 12 hektáros telken található üzleti park mintegy 44 ezer négyzetméternyi modern raktárépületet, valamint 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magában hat meglévő, illetve egy építés alatt álló épületben.

A logisztikai parkot az ingatlanok kiváló műszaki állapota, a CPI magas színvonalú üzemeltetése és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelsége miatt kitüntetett kereslet övezi a bérlők körében, amit a folyamatosan magas kihasználtság és a nagyon erős nemzetközi bérlői mix is igazol.

A prémium minőségnek megfelelően qqa tranzakció 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg, ami a magyar ipari és logisztikai ingatlanpiacon a valaha mért legalacsonyabb érték. A tranzakció során az eladót a Dentons ügyvédi iroda és a CBRE ingatlan ügynökség, a vevőt a DLA Piper ügyvédi iroda képviselte.

Az Airport City jól illeszkedik a WING meglévő ingatlanportfoliójába, mivel a vállalat több korábbi beruházása valósult már meg a térségben, a repülőtér vonzáskörzetében. Ezek a 2-es terminál mellet található ibis Styles Budapest Airport Hotel, vagy az ország legkorszerűbb pilóta- és légiutaskísérő képzési központja, amely a Wizz Air számára épült fel a közelben.

A most megvásárolt logisztikai park mellet a WING ipari portfoliójába tartoznak még az East Gate és East Gate PRO, valamint a Login üzleti parkok, így a tranzakció egyúttal erősíti a vállalat budapesti ipari és logisztikai piacon betöltött pozícióját.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)