Elkelt az Airport City Logisztikai Park! Mutatjuk ki vásárolta meg!

Új tulajdonosa van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vonzáskörzetében található Airport City Logisztikai Parknak, amely mintegy 44 ezer négyzetméter modern raktárépületet és 8 ezer négyzetméter irodaterületet foglal magában. A csaknem 12 hektáros telken található üzleti parkot nem más, mint a WING vásárolta meg. A CPI csoporttal kötött tranzakció által Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalata egy prémium minőségű ipari parkkal erősíti tovább a pozícióját a budapesti ipari és logisztikai piacon. A tranzakció rekord-alacsony, 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg.

Megvette a WING a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vonzáskörzetében, az Üllői út közelében található Airport City Logisztikai Parkot. A közel 12 hektáros telken található üzleti park mintegy 44 ezer négyzetméternyi modern raktárépületet, valamint 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magában hat meglévő, illetve egy építés alatt álló épületben.

A logisztikai parkot az ingatlanok kiváló műszaki állapota, a CPI magas színvonalú üzemeltetése és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelsége miatt kitüntetett kereslet övezi a bérlők körében, amit a folyamatosan magas kihasználtság és a nagyon erős nemzetközi bérlői mix is igazol.

A prémium minőségnek megfelelően qqa tranzakció 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg, ami a magyar ipari és logisztikai ingatlanpiacon a valaha mért legalacsonyabb érték. A tranzakció során az eladót a Dentons ügyvédi iroda és a CBRE ingatlan ügynökség, a vevőt a DLA Piper ügyvédi iroda képviselte.

Az Airport City jól illeszkedik a WING meglévő ingatlanportfoliójába, mivel a vállalat több korábbi beruházása valósult már meg a térségben, a repülőtér vonzáskörzetében. Ezek a 2-es terminál mellet található ibis Styles Budapest Airport Hotel, vagy az ország legkorszerűbb pilóta- és légiutaskísérő képzési központja, amely a Wizz Air számára épült fel a közelben.

A most megvásárolt logisztikai park mellet a WING ipari portfoliójába tartoznak még az East Gate és East Gate PRO, valamint a Login üzleti parkok, így a tranzakció egyúttal erősíti a vállalat budapesti ipari és logisztikai piacon betöltött pozícióját.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)