Luxus a köbön: lélegzetelállító ingatlanok 1 milliárd forint felett

Az ingatlanárak egyre növekvő tendenciát mutatnak, és vannak olyan épületek, amelyek 1 milliárd forintnál is többe kerülnek. A hatalmas összeg mögött azonban ugyanekkora luxus húzódik meg. Kül- és beltéri medencék, wellness részlegek, okos otthon rendszerek és tágas életterek jellemzik ezeket a házakat. Természetesen ez még csak a kezdet, ennél jóval több minden található bennük. Mai cikkünkben a jelenleg az ingatlanpiacon található legértékesebb ingatlanok közül válogattunk, melyek ára mind-mind 1 milliárd forint felett van.

Budapest II. kerületében található ez a 3 szintes családi villa. Az 500 négyzetméteres ingatlanban egy tágas amerikai konyhás nappali és 6 szoba kapott helyet, mely mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. Az otthon 2019-ben teljes felújításon esett át, valamint smart home és kamerarendszerrel lett felszerelve. A házban kandalló, télikert és wellness központ is helyet kapott. Az 5000 négyzetméteres kert ősfákkal körbevett, a benne található fűtött garázs 3 autó számára nyújt kényelmes parkolást.

A Balatonhoz közel fekvő Monoszlón épült ez a mesés 3 szintes, felújított családi ház. A francia Chateux stílusban megépített, panorámás főépületben 9 hálószoba és 12 fürdőszoba kapott helyet, a szobákat pedig lifttel is meg lehet közelíteni. A középső szinten nagy teraszos étterem, konyha, fogadótér, iroda, tárgyalóterem, egy szoba és egy lakosztály található, míg az emeleten egy lakosztály és 7 szoba van. A legalsó szinten wellness részleget alakítottak ki a tulajdonosok, ahol medence, szauna és hideg merülő medence található, de ugyanezen a szinten borászat és borospince is kialakításra került. Ez nem véletlen, hiszen a birtokon helyezkedik el az ország legértékesebb szőlődűlője. A házhoz tartozik még egy kültéri medence, 17 kamera és napkollektor is.

A III. kerületi Óbudán, a Duna partján fekszik ez az 1200 négyzetméteres családi ház. A 3 szintes ingatlanban 6 szoba, nappali, konyha, étkező, 3 fürdőszoba és 2 külön mellékhelyiség helyezkedik el. A medence szinten garázshelyek, medence, fitnesz terem, kazánház, mosókonyha, tároló, borozó, hajótároló és egy mellékhelység került kialakításra. Az örök panorámás házhoz tartozik továbbá egy privát hajókikötő, egy 60 négyzetméteres terasz is és egy 2000 négyzetméteres telek. A lakók biztonságáról külső kamera- és távfelügyeletre bekötött egyedi riasztórendszer gondoskodik.

A III. kerületi Aranyhegy tetején található ez a mediterrán hangulatú, 550 négyzetméteres luxus villa. A panorámás ingatlan földszintjén egy légterű nappali-konyha-étkező, saját fürdővel ellátott hálószoba, dolgozószoba, mosókonyha, kamra és vendég mellékhelyiség kapott helyet. Az emeleten 5 hálószoba és 2 fürdőszoba, míg az alagsorban garázs, tároló helyiségek és wellness részleg került kialakításra, ami szaunát, pezsgőfürdőt és pihenőrészt foglal magába. A fűtést geotermikus hő biztosítja. A 2200 négyzetméteres telken egy fűtött garázs-lehajtó, medence és egy 120 négyzetméteres terasz is található. A medence fűtését napkollektorok biztosítják.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

© 2024 (v2.202102)