Élj zöldövezetben, sétatávolságra a metrómegállótól

Vitathatatlan, hogy Budapest egyik fő közlekedési ütőere a 3-as metró vonala, így sokan keresnek lakást megállóinak közelében. Ám ezeknek a lakásoknak mindössze csak töredékéről mondható el, hogy sok zölddel lennének körülvéve. Ez alól persze kivételt jelenthet, ha egy olyan új beruházásban vásárolunk, melynek nemcsak a metrómegállótól van sétatávolságra, de környezetét is  teleültetik növényekkel, és az épület tetejére is zöldtetőt terveznek.

A Népliget közelében most épp egy ilyen lakópark épül. Az Üllői úttal párhuzamos, csendes kis utcában, a Zágrábi utcában kezdték meg ugyanis a Balance Garden építését, mely 4 lépcsőházból áll majd, amelyek a 1. és 2. szinteken összeépülnek, majd a 3. emelettől újra külön válnak. Így nemcsak a 3 lépcsőház tetején, de a 3. szinten is kialakítanak két tetőkertet, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész is jár, és a többi szinten elhelyezkedő lakásokhoz is kivétel nélkül kapcsolódik majd erkély vagy terasz.

Természetesen a földszinti parkosított kertnek közös, minden lakó által használható része is lesz, ahol tollaslabda-pálya, street-workout eszközök is helyet kapnak, a gyermekeket pedig ügyességi eszközök várják.

A kiváló közlekedés révén innen bárhova könnyedén eljuthatnak az itt lakók, ha más szolgáltatásokat is szeretnének igénybe venni, hiszen a Népliget innen csak néhány perc séta, ahol további sportolási lehetőségek adódnak, a bevásárlást pedig könnyedén intézhetik a csupán egy metrómegállónyira található Shopmark bevásárlóközpontban, és egészségügyi-, oktatási intézmények, illetve játszóterek is megtalálhatóak a közelben, tehát a környék családok számára is ideális.

Természetesen bármelyik korosztály megtalálhatja itt tökéletes otthonát, hiszen a Balance Gardenben 298 változatos méretű és elosztású lakást alakítanak ki, melyek klimatizáltak, kiváló minőségű, hőszigetelt ablakaik elektromos redőnyökkel szereltek, fűtésüket pedig a Főtáv biztosítja. Ez a projekt tehát mindenki számára ideális, akinek fontos a belváros könnyű megközelíthetősége, mégis nyugodt, csendes utcában szeretne élni, ahol ez az utolsó üres telek, ami most beépül, így további építkezések sem fogják majd zavarni a nyugalmat.

A lakásokat az egyes lépcsőházakban elhelyezett liftekkel lehet majd megközelíteni, amelyek tágas lobbykból indulnak, ahol a barátságos berendezés és a kényelmes ülőhelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a lakók itt egymással találkozzanak, beszélgessenek.

Az első lakók 2023 III. negyedévében vehetik majd birtokba lakásaikat burkolt, festett, szaniterekkel felszerelt állapotban. A modern otthonokhoz a földszinten számos tároló kerül kialakításra, amelyek opcionálisan megvásárolhatók. Az autók parkolására a mélygarázsban lesz lehetőség, ahol 257 autóbeállót létesítenek, illetve 42 felszíni parkolót is kialakítanak a földszinten. A nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban bővítettük az e-töltőhelyek kialakítását.

A lakások értékesítése márciusban indult, folyamatosak a regisztrációk. Az előértékesítés már elérte a 20%-ot, tehát nagy érdeklődés mutatkozik a lakások iránt, így érdemes sietnie annak, aki itt szeretne vásárolni.

A lakópark fejlesztője és egyúttal kivitelezője a Bayer Construct vállalatcsoport, amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ez pedig a minőségre és a határidőre történő teljesítésre is garanciát jelent.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)