Szeptemberben újabb lakóparkkal bővül Zugló

Zugló a legnépszerűbb budapesti kerületek közé tartozik, mégis aránylag kevés nagyobb lakóház épült itt az elmúlt években. Az új lakást keresők számára éppen ezért különösen érdekes lehet, hogy várhatóan 1 hónap múlva, szeptemberben készül el Zugló központjában, a Bosnyák tér mellett található, 195 lakásos Metrodom Zugló lakópark.

A modern társasházat a homlokzatot borító világos kőburkolat és az üvegkorlátok teszik elegánssá, a 4 illetve 5 emeletes épületrészek pedig magasságukkal is illeszkednek a környék utcaképébe.

A külső homlokzat mögött szépen parkosított, csöndes belső kert rejtőzik, a kisgyerekes családokat pedig a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került.

A ház, illetve a lakások hűtéséről és fűtéséről a Metrodom modern és extra energiatakarékos Dual Eco rendszere gondoskodik, melyben a hőszivattyús, illetve a gázkazánok dolgoznak együtt, mindig az optimális költséghatékonyságnak megfelelően.
A Dual Eco rendszernek, a mennyezeti felületi hűtés-fűtésnek, illetve a kiváló BB-s energetikai besorolásnak köszönhetően a Metrodom Zugló lakói az emelkedő energiaárak ellenére is kifejezetten alacsony rezsivel számolhatnak a jövőben.

Bár a lakóparkban már a lakások közel 80%-a elkelt, a még szabad lakások között a garzonoktól a 3 hálószobás családi lakásokig gyakorlatilag minden méret megtalálható, és mivel a lakások már gyakorlatilag készen vannak, a minőség, a burkolatok vagy más felhasznált anyagok terén sem fog senkit utólag kellemetlen meglepetés érni. A lakások felszereltségéből érdemes kiemelni a Metrodom okosotthon rendszerét, mely a fűtés, a hűtés és a világítás vezérlése mellett integrálja a videó-kaputelefont is.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Az ukránok állítólag könnyedén lőhetnek orosz területet is.

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

© 2023 (v2.202102)