Szeptemberben újabb lakóparkkal bővül Zugló

Zugló a legnépszerűbb budapesti kerületek közé tartozik, mégis aránylag kevés nagyobb lakóház épült itt az elmúlt években. Az új lakást keresők számára éppen ezért különösen érdekes lehet, hogy várhatóan 1 hónap múlva, szeptemberben készül el Zugló központjában, a Bosnyák tér mellett található, 195 lakásos Metrodom Zugló lakópark.

A modern társasházat a homlokzatot borító világos kőburkolat és az üvegkorlátok teszik elegánssá, a 4 illetve 5 emeletes épületrészek pedig magasságukkal is illeszkednek a környék utcaképébe.

A külső homlokzat mögött szépen parkosított, csöndes belső kert rejtőzik, a kisgyerekes családokat pedig a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került.

A ház, illetve a lakások hűtéséről és fűtéséről a Metrodom modern és extra energiatakarékos Dual Eco rendszere gondoskodik, melyben a hőszivattyús, illetve a gázkazánok dolgoznak együtt, mindig az optimális költséghatékonyságnak megfelelően.
A Dual Eco rendszernek, a mennyezeti felületi hűtés-fűtésnek, illetve a kiváló BB-s energetikai besorolásnak köszönhetően a Metrodom Zugló lakói az emelkedő energiaárak ellenére is kifejezetten alacsony rezsivel számolhatnak a jövőben.

Bár a lakóparkban már a lakások közel 80%-a elkelt, a még szabad lakások között a garzonoktól a 3 hálószobás családi lakásokig gyakorlatilag minden méret megtalálható, és mivel a lakások már gyakorlatilag készen vannak, a minőség, a burkolatok vagy más felhasznált anyagok terén sem fog senkit utólag kellemetlen meglepetés érni. A lakások felszereltségéből érdemes kiemelni a Metrodom okosotthon rendszerét, mely a fűtés, a hűtés és a világítás vezérlése mellett integrálja a videó-kaputelefont is.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)