Szeptemberben újabb lakóparkkal bővül Zugló

Zugló a legnépszerűbb budapesti kerületek közé tartozik, mégis aránylag kevés nagyobb lakóház épült itt az elmúlt években. Az új lakást keresők számára éppen ezért különösen érdekes lehet, hogy várhatóan 1 hónap múlva, szeptemberben készül el Zugló központjában, a Bosnyák tér mellett található, 195 lakásos Metrodom Zugló lakópark.

A modern társasházat a homlokzatot borító világos kőburkolat és az üvegkorlátok teszik elegánssá, a 4 illetve 5 emeletes épületrészek pedig magasságukkal is illeszkednek a környék utcaképébe.

A külső homlokzat mögött szépen parkosított, csöndes belső kert rejtőzik, a kisgyerekes családokat pedig a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került.

A ház, illetve a lakások hűtéséről és fűtéséről a Metrodom modern és extra energiatakarékos Dual Eco rendszere gondoskodik, melyben a hőszivattyús, illetve a gázkazánok dolgoznak együtt, mindig az optimális költséghatékonyságnak megfelelően.
A Dual Eco rendszernek, a mennyezeti felületi hűtés-fűtésnek, illetve a kiváló BB-s energetikai besorolásnak köszönhetően a Metrodom Zugló lakói az emelkedő energiaárak ellenére is kifejezetten alacsony rezsivel számolhatnak a jövőben.

Bár a lakóparkban már a lakások közel 80%-a elkelt, a még szabad lakások között a garzonoktól a 3 hálószobás családi lakásokig gyakorlatilag minden méret megtalálható, és mivel a lakások már gyakorlatilag készen vannak, a minőség, a burkolatok vagy más felhasznált anyagok terén sem fog senkit utólag kellemetlen meglepetés érni. A lakások felszereltségéből érdemes kiemelni a Metrodom okosotthon rendszerét, mely a fűtés, a hűtés és a világítás vezérlése mellett integrálja a videó-kaputelefont is.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

© 2022 (v2.202102)