Egyre kevesebbet ér a forint, hirdessen inkább euróban!

Napról napra hallhatjuk, hogy a forint egyre inkább gyengül más devizákkal szemben, azaz egyre inkább veszít értékéből. Ez különösen rossz hír lehet azoknak, akik meghirdetett ingatlanukat nem tudják rövid időn belül eladni. Szerencsére azért létezik megoldás.

Mint tudjuk, az ingatlanhirdetésnél az ár meghatározása kardinális kérdés és nagyban befolyásolja, hogy az adott ingatlan mennyi ideig lesz majd a piacon. De még egy nagyon jól árazott ingatlannál is előfordulhat, hogy az sokára talál gazdára, ha nincs rá fizetőképes kereslet, például mert nagy méretű, nagy értékű, esetleg exkluzív is. Így a tulajdonost könnyen érheti az a kellemetlen meglepetés, hogy mikor a hónapok óta hirdetett ingatlan végre elkel, a vételár már jóval kevesebbet ér. 

Mi a megoldás? Egyrészt érdemes mindent megtenni azért, hogy ingatlanunk a lehető legrövidebb idő alatt gazdára találjon, másrészt, ha ingatlanunk különösen nagy értékű, exkluzív, akkor érdemes euróban hirdetni, így egy később realizálódott eladás után is ugyanúgy pénzünknél maradunk. Szerencsére az Ingatlantájoló mindkettőben hatékony segítségünkre lehet.

 

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban?

Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

 

Miért érdemes az Ingatlantájolónál hirdetni?

Mert egyszerű és gyors!

Az Ingatlantájoló az ország egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portálja, ahol ráadásul nagyon egyszerűen, néhány lépésben, mindössze 1 perc alatt feltölthetjük hirdetésünket. Hirdetésünk ezután azonnal megjelenik az oldalon teljesen ingyenesen és ezután választhatunk a különböző kiemelési csomagok közül.

Mert hirdetésünk sokáig a listaoldalak élén maradhat!

A tapasztalat azt mutatja, hogy az érdeklődők a találati listáknak csak az első három oldalát nézik. A listaoldalakon azonban alapértelmezett beállítás esetén, a hirdetések feladásának sorrendjében, mindig a legfrissebb hirdetések kerülnek előre. Így hirdetésünk már néhány nappal a feladás után a 4., 5. oldalra sorolódhat. Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszerével azonban licitálhat a legjobb helyekért, így hirdetése mindig előkelő helyen, az elsők között lehet a területi listákon, és a szűrők által szűkített listákon is. Így egyedül az Ön taktikáján és kreditegyenlegén múlik, hogy hirdetése a lehető legelőkelőbb helyen szerepeljen.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?

Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.

Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti! Részletek itt.

 

Mert ingatlanunkról igény szerint akár cikk is megjelenhet!

A hirdetés feladása után a kiemelési csomagok közül olyat is választhat, amely cikkírást is tartalmaz. Amennyiben ilyen csomagot választ, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, megírják a cikket, amit Ön még a megjelenés előtt elolvashat, és az ingatlanáról készült cikk megjelenik az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon (pl.: Mfor, Infostart, Privátbankár) is. Így ezzel Önnek mindössze 20 percet kell foglalkoznia.

Mert többféle kiemelési lehetőség közül is választhatunk!

A licitáláson és a cikk megjelenésen kívül még más kiemelési lehetőségek is várják attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja. Választhat például social média kiemelést, amellyel további több ezer embert érhet el, illetve hirdetése ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet partneroldalainkon.

És a legfontosabb: egyedül itt hirdethetünk euróban!

Az Ingatlantájolón hirdetését euróban is feladhatja, így a vételárat euróban realizálhatja, tehát elkerülheti, hogy a forint további leértékelődése miatt ingatlana veszítsen reál értékéből. Különösen érdemes euróban hirdetni akkor, ha ingatlana elhelyezkedése vagy presztízsértékű minősége okán külföldiek érdeklődésére is számot tarthat.

Amennyiben hirdetését euróban adja fel, az eurós ár alatt forintban is megjelenik az ár, az MNB aktuális árfolyama alapján, és az ár szerinti sorba rendezésnél a rendszer pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat, így az érdeklődők össze tudják azokat hasonlítani attól függetlenül, hogy a hirdetések euróban vagy forintban lettek-e feladva.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Bulgária, Románia, Magyarország és Szlovákia földgázhálózatot működtető vállalatai javaslatot tettek további azerbajdzsáni földgáz behozatalára.

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Tovább nőnek a díjak, de erősen szűkül a kereslet gerincét adó magyarok köre.

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

De a körítés nem számít: mostantól Oroszország a saját részének tekinti a négy ukrán megyét, méghozzá "örökre".

Megmentené a  Dunaferrt a kormány

Megmentené a Dunaferrt a kormány

A jövő heti kormányülésen napirendre kerül az ISD Dunaferr Zrt. helyzete.

© 2022 (v2.202102)