Duna-parti luxus: vízpart, panoráma és a legmagasabb minőség!

Sok új építésű otthon közül válogathatunk, még vízparti elhelyezkedésű lakások is jócskán akadnak. Az azonban valódi ritkaságnak számít, ha egy projekt tényleg közvetlenül a vízparton helyezkedik el és még a minősége is kifogástalan. Mai cikkünkben egy ilyen  projektet mutatunk, méghozzá a legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokkal, széleskörű szabadidős szolgáltatásokkal és gyönyörű vízparti környezettel a legmagasabb minőségben. 

A Metrodom River projekt hat lakóépületet foglal magába, összesen  712 lakással.  Elhelyezkedését tekintve egyaránt kedveznek a zöld környezetre és nyugalomra vágyóknak és a városi nyüzsgést keresőknek.  A lakópark a Budafoki úton, a Lágymányosi öböltől délre található, a természethez közel, a Duna főágának közvetlen közelében. A lakóparkból kilépve azonban pillanatok alatt elérhetjük a belsőbb részeket és bekapcsolódhatunk a városi forgatagba. A főbejárattól egy percre található a 133E jelzésű busz megállója, amivel átszállás nélkül megközelíthető a belváros, emellett az M4-es metró, az 1-es és a 41-es villamos is sétatávolságon belül van.

A 3 hektáron elterülő parkosított kertből indulva rögtön a folyóparton találjuk magunkat, ahol kizárólag gyalogosoknak és biciklizőknek kialakított sétány terül el. A sétányon haladva 10-12 perc alatt lehet majd eljutni a Kopaszi-gát déli bejáratához, a telekhatártól néhány méterre pedig egészen a közvetlen vízpartig is le lehet sétálni. A víz tematikája az egész épületkomplexumot végig kíséri, nem csak az elhelyezkedés tekintetében, hanem a designt és a szolgáltatásokat tekintve is. Mind a hat épületben létrehoznak egy 5 emelet magas, átriumot, melyekben  csobogók, díszmedencék teremtenek hangulatos környezetet.

A lakópark kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális otthont, legyen szó bármilyen élethelyzetről. A lakások mennyezeti hűtése és fűtése a saját fejlesztésű Dual Eco rendszer által valósul meg. A rendszer sajátossága, hogy nem csak környezetbarát, de rendkívül energiatakarékos és még a kezelése is rendkívüli kényelmet tesz lehetővé.  Az energiatakarékossághoz a Metrodom okosotthon-rendszere is nagyban hozzájárul, amely a hűtés-, fűtés-, az okosredőnyök- és a videókaputelefon irányítását teszi lehetővé, akár telefonon keresztül is.

A Metrodom River szolgáltatások tekintetében is messze meghaladja az átlagos lakóparkokat, a komplexumban családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér is helyet kap majd. Az aktív kikapcsolódást kedvelők sem fognak csalódni, hiszen változatos gépekkel felszerelt fitneszterem, kültéri edzőgép, szaunák és közösségi csónakház is kialakításra kerül.  Mindemellett pékség, kávézó, játékszoba, tűzrakó hely és grillterasz és panorámaterasz is rendelkezésre áll majd.

Parkolási lehetőséget az épületek alatt kialakított mélygarázsok kínálnak, melyeket az egy szinttel lejjebb kiépített úthálózaton keresztül lehet megközelíteni  a Budafoki útról, garantálva a lakók nyugalmát és a biztonságát. Külön kiemelendő, hogy a Metrodom River biztosít minden autóbeállóhoz elektromos autótöltőállomást is.

A Metrodom River tehát valódi álomotthonokat kínál azoknak, akik vízparti környezetre és valódi minőségre vágynak.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

© 2024 (v2.202102)