Adventi készülődés illatos, természetes esszenciákkal

Advent idején várakozunk és a hétköznapokból az ünnep felé tekintünk. Az áthangolódás és a felkészülés ideje ez. Szűrt fényekben úszó ködös reggeleken csípős hideg kanyarodik körénk, és bár ajándékként érkezik időnként egy kis vigasztaló napsugár, mégis kevés már a fény. Ahogy odakint napról napra fogy a világosság, úgy növekszik az adventi koszorú gyertyáinak tündöklése.

Ezen időszak alatt az otthonunkat is csinosítjuk, rendezgetjük, és finom fényekbe, illatokba burkoljuk. Advent idejének varázslatos esszenciái az édesnarancs, a szegfűszeg, a gyömbér, a fahéj, a kardamom, a tömjén és a mirha illóolaj. És hogy miért pont ezek az illóolajok?

Az édesnarancs maga az önfeledt, boldog nevetés, édes-gyümölcsös illata a nyári fényeket sodorja felénk. A szegfűszeg, a gyömbér és a ceyloni fahéj fűszeres illata átmelegít minden dermedtséget, és ráébreszt arra, hogy az élet el nem tékozolható ajándék. A kardamom csipetnyi kacsintás, mely játékosságot és könnyedséget idéz, és az illatkorona: a tömjén és a mirha, misztérium és védelem.

Régi korokban az ünnepi felkészülés és ráhangolódás természetesen ment. Ünnepről ünnepre, szertartásról szertartásra éltek az emberek. Ezek jórészt vallási alapon nyugodtak, ami megadta a keretet, a ritmust, kevés volt az egyéni mozgástér. Manapság mintha a „mindent és bárhogy lehet” szabadsága kilúgozta volna belőlünk az ünnepi lelkületet. Az év vége sok-sok lehetőséget tartogat arra, hogy meglepjük magunkat és a családunkat egy kis csillámporral. 

Az adventi felkészülés elengedhetetlen eleme a karácsonyi ajándékok beszerzése. Ha számodra is fontos, hogy szeretteidet hasznos és természetes alapanyagokból készült ajándékokkal lepd meg, akkor az illóolajok itt is segítségedre lesznek. Ezek az illatos esszenciák nem csak az adventi hangulatot teremtik meg. Ugyanis a természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak.

Ezzel a hittel és szemlélettel jött létre a Panarom és ADRIENNE FELLER márka, mely közel 20 éve képviseli és terjeszti a természet, az aromaterápia és szépség iránti szeretetet. Illóolajaik, növényi olajaik, növényi kivonataik, kész termékeik és kozmetikumaik kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak.

Ahogy az illóolaj cseppek a térbe simulnak, finom energiájuk áthangol az ünnepre. Várakozzunk örömmel, derűvel és nyitott lélekkel, hogy mikor elérkezik, szép legyen a karácsonyunk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)