Kezdd az új évet, új kertvárosi, modern otthonodban!

Az év végi hajrában, karácsonyi készülődésben nehéz helyzetben voltak azok, akik az ünnepi teendők mellett még új otthonukat is keresték. Azoknak, akiknek nem sikerült 2022-ben megtalálni, de 2023 elején már sürgős lenne a költözés, most olyan kertvárosi lakásokat mutatunk, amelyek modern stílusban épültek, zöld övezetben találhatók és ráadásul azonnal költözhetők!

Ha új ingatlant szeretnénk, akkor első számú szempont, hogy tökéletes minőségű és kedvező elhelyezkedésű is  legyen. Szerencsére a Zöldmező lakóparknál ezek a feltételek mind megvalósulnak és még annál is több!

 

A XVI. kerületben, Rákosszentmihályon, fejlett infrastruktúrával rendelkező, kertvárosi környéken találhatóak az említett ingatlanok. A beruházás az Iglói utcában valósult meg és a lakások már megkapták a használatbavételi engedélyt, elkezdődött a lakások birtokbaadása. Van, aki már új otthonában élvezhette a karácsonyi ünnepeket.

Az előnyök közé sorolható, hogy a H8-as és a H9-es HÉV járatok megállói a közelben találhatók, illetve busszal is könnyen meg lehet közelíteni a város több pontját. Az M0-ás és az M3-as autópályák bevezetője is közel van, így ha autóval utaznánk, akkor is kényelmesen el tudunk jutni akár messzebbre is. Mindeközben nyugodt, kertvárosi környezetben élvezhetők az otthon töltött mindennapok, és az infrastruktúra is sokkal fejlettebb, mint a szintén csendes, zöldövezeti jellegű agglomerációban. A közelben elérhető bármi, amire szükségünk lehet, oktatási intézmények, játszóterek, kávézók, cukrászdák és parkok is pár perc sétatávolságban vannak. Így akár kikapcsolódni, akár sportolni vágyunk egyedül vagy társaságban, mindenre van lehetőség.

A Szilas-patak természeti kincseivel várja a közelben lakókat. Kisebb sétákra, délutáni túrázásokra tökéletes helyszín. A bevásárlás sem okozhat gondot senkinek, hiszen a János utcai Lidl-ben, vagy a 2,5 km-re található Pólus Centerben is bármi beszerezhető.

Maga a Zöldmező lakópark két épületből álló L-alakú tömbje abból a szempontból is különleges, hogy szépen parkosított belső kerttel rendelkezik, és több kertkapcsolatos lakás is megvásárolható, a legtöbb lakáshoz pedig kertre néző terasz is kapcsolódik.

Itt bárki megtalálja a saját igényeinek leginkább megfelelő otthont, hiszen a lakásméretek rendkívül változatosak, a kisebb, 31 m2-es garzontól, a nagyobb, 83 m2-es, 3 hálószobás lakásig bőven van választék. A tudatos kialakítás és változatos elosztás következtében pályakezdő fiatalok épp úgy meg tudják találni itt a számításaikat, mint családosok vagy idősebbek is. A minőség garantált és mindegyik lakáshoz tartozik klíma és elektromos redőnyök is.

Azok, akik személygépkocsival rendelkeznek, a mélygarázsban tudnak parkolni vagy a felszínen is biztosítottak beállók, ráadásul tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz. A fejlesztéseket és a kivitelezést megvalósító cég, a BAYER Construct több évtizedes tapasztalata mutatja, hogy a minőség és a megbízhatóság megkérdőjelezhetetlen.

Ajánlott minél hamarabb lecsapni itt egy ingatlanra, ugyanis a lakások 85%-a már gazdára talált és sok érdeklődő van a meglévő lakásokra is.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)